čtvrtek 26. února 2015

Smaltované vědro

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Objednávat u nás můžete kbelík, kýbl i vědro ze smaltu. Praktické smaltované vědro v černé barvě. Klasické smaltované vědro pro široké použití v domácnosti i na chlaupě.


Vedro smaltované využijete v domácnosti na uloženie najrôznejších potravín aj predmetov, tiež ako obal na kvetináč alebo . Vedro s povrchom z kvalitného bieleho smaltu a modrým kvetinovým dekorom má priemer centimetrov a obsah litra.

Môže sa použiť ako nádoba na vodu , . Naše tradiční smaltovaná vědra jsou jedním z nejprodávanějších výrobků. Vědro má místy na okrajích odkleplý smalt z důvodu štosování při transportu, vnitřní části většinou nepoškozeny. Svrchní vrstva vědra není pórovitá, což . Jeden kus štandlík na sádlo. Vyměňte plastová vědra za klasická smaltovaná s nádhernou červenou barvou :-) Nejen na chatě nebo chalupě zcela jistě využijete toto vědro s obsahem 5 . WDL- Vědro l pozink s plastovou ručkou. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Smaltované vedierko l – červené - Ibili. Jedná se o ručně lité smaltované nádobí bez automatizovaných výrobních procesů. Kategorie: Ostatní Podkategorie: kov. Stav: Prodáno: Umístění: Stará prodejna . This Pin was discovered by ina gro.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Varování: poslední kusy na skladě! Poptávám smaltované vědro 30cm Pardubice, Obchodní příležitosti Evropské databanky. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Curver vědro s víkem modré l. Disponuje pohodlným držadlem, který umožňuje volné přenášení nádoby.


Poklice smaltovaná - využijete především na kotlík o objemu l, ale také na kastroly a hrnce. Přečtěte si úplný popis Náhled tisku. Descubre (¡y guarda!) tus propios Pines en Pinterest. Ilustračni obrazek, vědra mají různou barvu. Díky tvrdému povrchu poskytují smaltované nádoby vysokou odolnost proti poškrábání a velmi snadno se čistí.


Vědro smaltované červené s puntíky litr s dřevěnou rukojetí Obsah: litr vnější barva červený smalt, uvnitř bílá, černý okraj Pro každodenní. Povrch ze smaltu je hygienicky nezávadný, zaručuje snadnou. Rozměr: výška 2 5cm, průměr cm.

Barva: červená, vzor: květiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky