čtvrtek 26. února 2015

Závěsné wc jika dino

WC závěsné bez oplachového kruhu, hluboké splachování. Značka: Jika Série: Dino Kat. Zajímá vás WC závesné nebo obecně WC do vaší koupelny?


Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a vyberte si WC jaký . Nejen hygienické prostředí, ale také snadná údržba zdobí nové Dino rimless WC. Inovativní konstrukce klozetu Dino umožňuje účinné a rovnoměrné opláchnutí . Cena za klozet nezahrnuje WC sedátko - nalezenete ho v naší nabídce kombinací. Závěsný WC komplet T-JIKA do . Podomítkový WC set Geberit Duofix - SET 111. Výhodný WC set složený z nejkvalitnějších a . Dino Závesné WC keramika, 530x355x3mmPopis: - WC závesné bez oplachového kruhu, hlboké splachovanie Rozmer: 5x 3x.


Rimless - bez oplachového okruhu. Sedátko nutno objednat zvlášť. JIKA Dino klozet závěsný se systémem RIMLESS bez oplachového . Posunutá hranice v udržiavaní čistoty WC . Splachování RIMLESS – je splachování bez oplachového, kruhu, což . Jika Lyra plus Compact klozet závěsný…. Tento model je v nabídce již několik měsíců a díky . DEEP by JIKA sedátko bez poklopu ocelové úchyty. LYRA PLUS sedátko pro závěsné WC plastové úchyty.


JIKA PRO modul pro závěsné WC se samonosným ocelovým rámem, který se kotví. DINO sedátko plastové úchyty. Alcaplast WC kombi Grand spodní odpad s úspornou . Připojovací armatury - SCHELL Tlakový splachovač WC SCHELLOMAT.


Schell Schellomat - Tlakový splachovač WC s páčkou, chrom 022380699.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky