středa 18. února 2015

Co s sebou na vodu jídlo

Je lepší být připraven než překvapen. Sbalit si jídlo na vodu nemusí znamenat mít s sebou jen nezdravé polotovary. I polévka v pytlíku může být zdravá. Zda byla odpověď dobrá, nebo špatná, se ukáže velmi rychle.


Parta si vezme na vodu přiměřené vybavení, nebo trpí. Uvítám tedy jakékoliv návrhy na to, co a jaké potraviny si vzít s sebou pro.

Tak tady uvádím nástřel seznamu Co s sebou na vodu. Co se týče jídla a pití, tak jsem po čtyřech cestách zjistil, že než se s něčím tahat, tak . Seznam a popis věcí, které si sebou zabalit na vodu. A co s sebou na vodu , když jedeme poprvé? Jirka si s sebou vzal zavařený guláš od babičky, ale zjistil, že mu nevychází. Jediné jídlo (kromě tyčinek), které jsme měli, byla rýže (viz obr.).


Předpokládám, že jede někdo znalej a vařič sebou budete mít. Na jídlo se většinou dá někam jít, ale horkej čaj na zahřátí třeba po ránu nenusí . Vyrážíte poprvé na vodu a nejste si jistí, co a jak si zabalit?

Níže jsme sepsali stručný seznam věcí, které budete na vodácké dovolené. V poledne se zastavíte na jídlo a často dřív, než vám tzv. Přenášení, spouštění lodi na vodu , pomoc kamarádům v nouzi.


Na sezení si s sebou vezměte ručník nebo kousek karimatky! Za předpokladu, že máte zdroj pitné vody dostupný a nemusíte řešit její. Na vodu si neberte žádné cennosti, jinak velmi riskujete!


I přes to všechno bychom s sebou měli mít opalovací krém klidně vyšší faktor. Připravte si vynikající jídla , která mají méně než 3kalorií. I když bude léto může se stát, že bude pršet nebo se večer trochu ochladí. Nezapomeňte s sebou jídlo a zajistěte si dostatek vody.


Jídlo je nezbytnou součástí celého dne. Jaké jídlo je vhodné s sebou na cesty. Samozřejmostí je dostatečná zásoba pitné vody. Základem je mít na lodi dostatek pitné vody.


Na loď si berte převážně jídlo určené k ohřátí, popřípadě si můžete něco usmažit, ale k žádnému . Co si vzít s sebou do piknikového koše jsme se zeptali nutriční terapeutky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky