čtvrtek 12. února 2015

Lepidlo na obtížné plasty

LEPIDLO NA OBTÍŽNÉ PLASTY je sekundové lepidlo, které díky imprimaci, která je součástí balení, je vhodné na lepení polypropylenu, polyethylenu a teflonu. SPECIAL PLASTIK na obtížné plasty. E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň.


Hledáte ceys lepidlo na obtížné plasty 3g 4ml? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Sekundové lepidlo , které je díky imprimaci vhodné na lepení i polypropylenu, polyethylenu a teflonu.

Je transparentní a velmi pevné. Bohužel se jedná o Polyethylen PE, Polypropylen . EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


CEYS lepidlo na obtížné plasty 3g najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Je vhodné také na lepení všech . Určitě si vyberete také další Lepidla .

Jedná se o transparentní vteřinové lepidlo , které díky přiloženému podkladu dokáže slepit i ty nejtvrdší plasty (PE, PP, PTFE). Vlastnosti: Odolné vůči vlhkosti a . Tento výrobek najdete v kategorii Zahrada a podkategorii Dílna. PVC, metakrylát, polyester, ABS, SAN…) odolnost. Lepidlo na obtížné plasty Ceys běžně stojí 19Kč.


Speciální lepidlo na pneumatiky Toolcraft TC-SKRFKL, g. Pro lepení modelářských pneumatik na ráfky. Díky jeho lehké flexibilitě se lepidlo ani v případě . Dostupnost: Skladem méně než 10. Cena uvedena vždy za jednotku. Nelze použít na polyethylen, polypropylen a teflon.


NÁVOD NA POUŽITÍ: Důkladně očistit . Vhodné na lepenia polypropylénu, polyetylénu a teflónu. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Při lepení plastů je třeba si nejprve uvědomit, že ne všechny plasty jsou slepitelné. Podle úhlu, který svírá okraj kapky lepidla se základním materiálem, lze .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky