úterý 24. února 2015

Skrinka s umyvadlem vyprodej

Nadlimitní zásoby velkoobchodního skladu, výběhové modely, . Hledáte umyvadlo se skříňkou ? Koupelnové skříňky s umyvadlem. WLvýprodej ze showroomu Šířka: 90cm, Barevné provedení: WL00-. Závěsná skříňka pod umyvadlo , 1x výsuv se samodovíráním, 1x dvířka, výřez pro.

Skříňky s umyvadlem Olsen Spa s nadčasovým a praktickým designem. Dokonalá kombinace nábytku a keramického umyvadla pro Vaši moderní koupelnu. Nové umyvadlo JIKA Olymp New 60.


Prodej koupelnového nábytku za bezkonkurenční ceny. Skvělý design, akční ceny, výhodné slevy. Skříňka LE BON s umyvadlem Jika Cubito N45. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


VÝPRODEJ : Lebon závěsná skříňka s umyvadlem 55x34cm.

Prodvedení pískované zebráno, výklopná dvířka, varianta umyvadla Levá i Pravá. Doba dodání (od obdržení platby): 2- dny;. Aktuální prodejní cena s DPH: 9Kč.


Bazar koupelnového vybavení, nové i použité koupelnové zboží, výprodej koupelnových vzorků. TIGO skříňka pod umyvadlo 65cm s jednou zásuvkou včetně umyvadla. Duravit Happy D skříňka pod umyvadlo 46cm,dvířka levé,dýha Americký. Výprodej vystaveného zboží - sleva.


Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody , topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb. Jednoduchý tvar skříňky ozvláštňují dvířka ve vysokém lesku s ergonomicky vykrojeným . Vyberte si sestavu koupelnové skříňky včetně umyvadla. CONCEPT 5skříňka pod umyvadlo 59x45x45cm závěsná, bílá. Zajímá vás Nábytek skříňka pod umyvadlo nebo obecně Nábytek do vaší.


Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou platné pouze pro prodej koncovému spotřebiteli při . Jakkoliv vysoké nároky uspokojí luxusní koupelnové Skříňky. Cena je platná jen pro množství na skladě. Výrobky Lyra se vyznačují elegancí, . Umyvadlo od firmy Villeroy Boch.

Může být použito samostatně nebo se spodní skříňkou. Barevné provedení: lesklá šedá. Rozměry: 1x 4x 4cm. Laufen Pro S - skříňka 100xvčetně umyvadla , vniřní zásuvka, bílá lesklá. Každá skříňka je přizpůsobena na dané umyvadlo.


Klasik - RETRO, Aqualine- levný nábytek, S umyvadlem z litého mramoru, S keramickým umyvadlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky