středa 11. února 2015

Termostatická hlavice honeywell návod

Honeywell Evohome, THR092HRT. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup termostatické hlavice. Programovatelná termostatická hlavice vám umožní až spínací časy na den.


Univerzálně použitelná pro nejběžnější ventily. Termostatická hlavice digitální HD20. Roomtronic HRje elektronická termostatická hlavice s řadou užitečných.

Ponechejte si tento návod , abyste si jej mohli znovu kdykoliv přečíst! Tato programovatelná termostatická hlavice (regulátor) pro radiátory, může udržovat vámi . Thera-termostatická hlavice. Starou termostatickou hlavici odstraňte z ventilu. Návod k používání termostatických ventilů. Dále je uveden stručný návod a zkušenosti z provozu.


TRV jsou ventily vybavené termostatickou hlavicí umístěné na přívodním potrubí do . Pouze v balení chyběl český návod.

Návody k použití Příslušenství Stránky výrobce. Návody Kamna, vytápění a klimatizace Jak vyměnit radiátory. Ovládací kolečko pro nastavení hodnot (v návodu dále, kolečko). OFF : hlavice je v tomto režimu trvale vypnuta (protizámrazová ochrana 3°C je aktivní). Hlavice zřejmě není správně nasazena na ventilu, proveďte montáž hlavice na ventil dle návodu výše.


Digitální termostatická hlavice pro automatickou regulaci topných těles a. Ventily kompatibilní s touto termostatickou hlavicí : HONEYWELL , HEIMEIER, VAC, . T100MZ termostatické hlavice. Připojovací kus termostatické hlavice F je vhodný k montáži na všechny. Je možné, že pro Danfoss hlavice RA-série budete potřebovat redukci. Našroubujte redukci na hlavici a točte dokud. Prečítajte si tento návod pred uvedením do prevádzky.


Povoľte upevňovaciu maticu (krúžok) hlavice (B). Pokojové termostaty pro regulaci teploty v místnosti. Montážny úchyt na termostatický ventil. Velký výběr, drátové i bezdrátové. Rychlé doručení, levné poštovné.


Ušetří až nákladů na vytápění.

Krátký návod k použití přímo na termostatické hlavici. HRje elektronická termostatická hlavice s moderním designem. Vzhledem k bezdrátové komunikaci po frekvenci 8MHz lze hlavici snadno integrovat v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky