úterý 10. února 2015

Domácí vodárna bez vaku

Měl jsem ponorné čerpadlo a asi 1l nádobu bez vaku. A neměl jsme tam ani tu klapku s přisáváním. V tlakové nádobě na vodu je při provozu domácí vodárny zásoba vody odpovídající cca.


TLAKOVÉ NÁDOBY k domácím vodárnám (Aquamaty) s vakem i bez vaku a tlakové nádoby pro TUV. Domácí vodárny SIGMA ihned k expedici za akční ceny. SIGMA DARLING KONTA s čerpadlem 32-SVA-2° a pozinkovanou nádobou - 2l bez vaku. Použití: - Součást domácích vodáren. Jako expanzní nádoby k topným systémům, bojlerům, ohřívačům vody, apod.


Obě značky nabízí expanzomaty ve variantě s vakem nebo bez vaku. Více méně ji mám už vybranou, ale nevím, jestli má být s vakem nebo bez. JOVAL nerezová tlaková nádoba bez vaku 100L ležatá 8bar. Jak vybrat a sestavit domácí vodárnu ? Jaký kompresor na dofouknutí domácí vodárny ? Calpeda NGXM-CLna litrů vody.


Vodárna musí být bez tlaku, potom natlakujte přes ventilek vzduchový vak v . Vám s výběrem vhodné tlakové nádoby pro domácí vodárnu , k čerpadlu, pro . Atestem pro použití na pitnou vodu. Tlaková nádoba GWS LX stojatá bez podstavce. REFLEX ZLS Oboustranně žárově zinkovaná ocelová tlaková nádoba stojatá. Klasická sestava – povrchové čerpadlo, tlaková nádoba a tlakový spínač je nejstarší a dosud masově používanou koncepcí domácí vodárny.


Voda se nachází v gumovém vaku z potravinářské pryže. Během provozu domácí vodárny dochází, stejně jako u pneumatiky s duší, k mírnému úniku vzduchu . Tlakové nádoby REFLEX pro vodárny a čerpací. Kontrola a obnova tlaku vzduchu v nádobách domácích vodáren. Současně vyráběné domácí vodárny Sigma Darling Lido 35-2.


Nerezová tlaková nádoba Joval bez vaku. U starších typů je tlaková nádoba bez vaku a vzduch se do ní napumpuje, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky