středa 18. února 2015

Hadice na vodu brno

Dodáváme rychlospojky GEKA, postřikovače, hadice , stříkací pistole, navijáky hadic , mosazné hadicové spojky, filtry na vodu , nerezové a mosazné fitinky, . Rychlospojka je na opačné straně . Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tlakové hadice na vodu a vzduch - plastové.


Tlakosací hadice na vodu a vzduch.

Prodám naviják zahradní včetně hadice 20m Novaservis,nový nepoužitý, krabice, záruka, doklad o koupi, měl. Internetový obchod KONEKT - specialisté na hadice a pryž. Veškerý sortiment zahradních hadic,.


Napouštěcí hadice pro pračky - studená voda - BAR, 5m. Brno , Brno - Jánská - EURONICS, Neznámá, Kontaktovat. Vyrábíme a dodáváme hadice zahradní, průmyslové, hadice sací k. Kvalitní zahradní hadice SEMPERIT od českého výrobce.


Jsou určeny pro rozvod vzduchu a vody.

CHEMITEC EPDM - Víceúčelová hadice na chemikálie, vodu a vzduch, bar. Navštivte naši kamennou prodejnu v Mostě. Sud na dešťovou vodu Raincan, 2l. Zajišťuje vnější ochranu pračky.


Hadice voda topení d=16x21mm SEMPERIT. Zcela čistý, bez poškození, - výborný stav! PC: 55 -, nyní 25 - Kč za . Použity byly pouze na destilovanou vodu. Sprchová hadice je jeden z nejdůležitějších příslušenství pro sprchování.


Proto SIKO nabízí široký výběr sprchových hadic, ať už hledáte hadici kvalitní, nebo . Silikonová hadice pro potravinářský a farmaceutický průmysl. SANELA SLW01NK splachovač WC 24V DC, automatický, na tlakovou vodu , nerez. Pro připojení ponorných čerpadel s vnitřním závitem na GARDENA zásuvný systém hadic na vodu. Brno je jedním z největších dodavatelů komponentů pro hydrauliku a hydraulické systémy v České republice.


Tlaková a sací hadice pro mléko, potraviny a pitnou vodu ) Průměry: od 40mm do 63mm. Přívodní hadice WPRO TAF 2s délkou 5m je vybavena aqua stopem. DN - materiál: nerezový vlnovec - certifikováno na vodu i plyn - neomezená .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky