pátek 20. února 2015

Nástavec na wc 6 cm

Nástavce na WC jsou určeny ke zvýšení dosedací plochy toaletní mísy. Na toaletní mísu se upevňují. Mobilní nástavec na záchodovou mísu, lehký, odolný a pevný.


Celá konstrukce je vyrobená z plastu. Sedák je profilovaný směrem z hora dolů, díky tomu je .

Pro každodenní pomoc při osobní hygieně slouží nástavce na WC různých typů a výšek. Maximální zatížení nástavce je 1kg. Zvýšení toalety pomocí nástavce výrazně usnadní dosedání i vstávání. Seniori, ale tiež ľudia v dôsledku choroby, úrazu, v pooperačnom období, ktorí majú obmedzený pohyb s radosťou používajú praktický . Vedeme chodítka, madla, toaletní křesla a nástavce na wc , sedačky do vany, sedačky do sprchy.


Mezizubní kartáčky TePe Angle mm růžové, ks. NÁSTAVEC NA WC APOLLO VÝŠKA CM - Eshop SANSIMON, s. Toaletní nástavec se zádovou opěrou pro děti do let.

Prodám za 4Kč zobrazení inzerátu. Nabízíme širokou nabídku dnočníků a nástavců na wc. Přenosný plastový nástavec pro zvýšení toalety s podpůrnou konstrukcí s pevnými područkami a odklopným prkénkem. MEREO - Samozavírací WC sedátko, duroplast, bílé, s odnímatelnými panty CLICK . Jednoduché uchyceni na všechny.


MKW MONARCH nástavec na WC sedátko výška 10cm bílá-termoplast. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 3mm. Univerzální toaletní nástavec s poklopem a odklopnými madly. Madla pro oporu při vstávání. Snadno nastavitelné zvýšení sedu o nebo cm.


Vyroben ze speciální elastické. Plastový s víkem, výška cm. Držáky toaletního papíru, štětky a kartáče, záchodová prkénka, dětské nočníky a prkénka pro děti jsou doplňky k WC , které u nás pořídíte za příznivé ceny.


Přečtěte si šest nejčastějších prohřešků, kterých se při výběru WC dopouštíme. Nástavec na wc 10cm s poklopem CLIPPER III. Při snížené mobilitě a problému se vstáváním z WC , lze použít nástavec na toaletu, který zajistí.


Některé domácnosti volí úplné odstranění dveří od koupelny nebo WC.

Je výhodnější, když je kuchyně dostatečně prostorná. Optimální výška pracovní plochy pro práci v kuchyni vestoje činí 85–cm. Na nohou sklápěcího stolu musí být nasazeny gumové nástavce , aby nohy stolu neklouzaly.


Doplňky do koupelny a wc Dětské pokoje inspirace fotogalerie pro kluky Dětský . ISTÍCÍ ARMÁDA K parnímu čističi je celá řada nástavců na čištění nejrůznějších povrchů. Oproti modelu WV Classic má tento model větší výdrž baterie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky