úterý 10. února 2015

Provazcová ucpávka

Typ ucpávky popisuje způsob těsnění hřídele u čerpadla. Rozlišujeme dva typy ucpávek - provazcovou a mechanickou. Jsou to malá čerpadla široké potřeby, vhodná.


Na druhém místě x- příruba sacího hrdla má otvorů, oběžné . Výplňová ucpávka je zhotovena z kroužků těsnící šňůry . Technické parametry čerpadla CJAV.

Hřídelové ucpávky , umístěné v samostatných tělesech s intenzívním vodním chlazením, mají účinné těsnění měkkými provazcovými kroužky. Na přání odběratele je možno do− dat provedení s ucpávkami měkými, provazcovými. Axiální síla rotoru, která působí ve směru od výtlaku . Domácí vodárna Sigma Darling LIDO 35-s čerpadlem SVA- 2st.


Přeprava jen na paletě přes Toptrans. Speciální mechanická ucpávka. Provazcová ucpávka (pouze pro běžné provedení NM). Samočinná vodárna DARLING LIDO 35-je vhodná pro zásobování vodou rodinných domků, chat, hospodářských nebo jiných objektů, které nejsou v dosahu .

Jednofázový motor ( NMM) až do kW. Je vhodný pro všechny rotační stroje. Ucpávka - typ : Obslužný systém.


Hřídel je utěsněn měkkým provazcovým těsněním nebo me− chanickou ucpávkou. POZOR: nastavit přítlak na provazcovou ucpávku tak, aby se zajistilo mírné prokapávání skrze ní během provozu, což zajistí její mazání a delší životnost. K utěsnění prostoru čerpadla slouží provazcová ucpávka s pěti těsnícími kroužky.


SVA jsou rotační, horizontální, . Ty se podle potřeby dotahují ucpávkovým kroužkem a ucpávkovou maticí. Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu). Zdravím, jaká ucpávka pro toto čerpadlo je lepší. U těchto čerpacích agregátů se používá provazcová ucpávka ve všech alternativách. Maximální teplota dopravované kapaliny: . Tato položka je pouze samotné solo čerpadlo, bez motoru, v provedení s měkkou ucpávkou (měkké provazcové těsnění hřídele) a s patkami pro . V místě průchodu bývá obyčejná provazcová ucpávka umožňující navíc tepelnou dilataci dlouhého hřídele.


Za touto ucpávkou následuje masivní radiální ložisko . U rotačního pohybu se používají hlavně ucpávky měkké provazcové či mechanické. Pro komplikovaná média, nebezpečné látkya při jiných komlikovaných . V provedení s mechanickou ucpávkou se také používají některé velikosti.

V případě použití ucpávky provazcové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky