pondělí 9. února 2015

Kabelový žlab plastový do země

CWS: Mechanicky odolné plastové kabelové žlaby. Zemní kabelové žlaby jsou náhradou za betonové žlaby a slouží k pokládce kabelů a kabelových chrániček do země , kde zajišťují . Potřebujete uložit kabely do země , ale počasí nepřeje betonáži úložných žlabů? Plastové žlaby KZ jsou určeny k mechanické ochraně kabelů, kabelových chrániček pro optické kabely, či jiných systémů inženýrských sítí uložených v zemi.


Tento kabelový žlab je používán pro pokládku kabelů a kabelovýchchrániček do země. Popis produktu: Žlab kabelový plastový m.

Zboží je skladem Značkovač pro lokalizaci ve výkopech do 1cm. Ochranná kabelová trubka do země. Doplňkový sortiment: : Spojky. Tvarovky, ohyby: T kus, 30°, 60°. Kvalita výrobků a poskytované služby řadí Böhm - PLAST s. Jsou určené pro ochranu kabelů uložených do země , používá se.


Kabelové plastové silnostěnné žlaby KOS slouží k ochraně kabelů. Plastové kabelové žlaby ZEKAN jsou používány při výstavbě železničních.

Slouží k pokládce kabelů a kabelových chrániček do země , kde . Kabelové žlaby mají zámky, které do sebe zapadají a uvnitř jsou hladké. Zásady pro uložení kabelů do země. Lze je ukládat pouze do země místo betonových, keramických nebo jiných . Kabelové chráničky, plastové a kovové trubky, armatury na plastové i kovové trubky a příslušenství pro ochranu kabelů.


Je zde takřka celá nabídka firmy Kopos. Určení, Pro pokládku do země jako mechanická ochrana kabelů, HDPE trubek a inženýrských sítí. Chcete výhodně nakoupit černé plastové kabelové chráničky zatáčka.


Jedná se o vysoce vysoce odolný a stálý materiál předurčený pro uložení do země. Jednotlivé díly se spojují nasunutím jednoho žlabu do druhého, kdy ustavení . Kabelová teplem smrštitelná spojka pro čtyřžilové plastové kabely s hliníkovým jádrem do 1kV s lisovacími spojovači. Nové výrobky z plastů , lišty, ohebné trubky, krabice postupně nahrazují dosavadní výrobu.


Německu KOPOS ELEKTRO GmbH a také k zahájení výroby kabelových žlabů „MARS“. V dalších letech se firma opět rozšířila do dalších zemí. Betonový prvek pro vedení kabelů v zemi.


Poklop k žlabu T2N 50x31xcm. Uzemnění kovových stínění nebo kovových plášťů kabelů.

Uložení kabelu vn v kabelovém žlabu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky