pondělí 9. března 2015

Demižon 5l

Opletený demižon , který je odolný proti poškození a je s ním snazší manipulace. Skleněné demižony jsou opletené plastovou bužírkou, která demižony chrání proti rozbití. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů demižon 5l. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Kvalitní skleněný demižon o objemu litrů od italského výrobce. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Skleněný demižon opletený bužírkou, s jedním uchem, barevné provedení dle aktuální nabídky. Vhodný pro uskladnění nápojů (vína, lihovin) i jako dekorace. Sada na červené víno XD Design Aerato l. LSA INTERNATIONAL LSA Wine karafa na víno 5l.


Barvy jsou různé dle aktuální nabídky dodavatele. Ručně opletený demižon od Karla Bláhy. Ručný lis slúži na lisovanie šťavy z rozdrvených jabĺk, hrozna a iného ovocia pri výrobe muštu.

Demižón môže poslúžiť aj ako . Q spodok - 2mm, výška 2mm, Q stred - 2mm, obal na demižón na víno, určený pre talianske demižóny! Prípadne niektoré veľkosti sa zhodujú s českými. Sklenený demižón STELLA s objemom 5l. V hornej časti sa nachádza ucho na prenášanie. Spodná časť demižónu je v ochrannom plastovom obale.


Skleněný opletený demižony Vhodný na víno, pivo, sirupy, likéry Objel Prodam za 6korun. Vršek láhve je uzavřen kovovým uzávěrem, který je schován pod krytkou . Izrađen je od čvrstog stakla te je obložena plastikom s držačima. Standing cup with nautilus shell carved in China in the late to early century. This Pin was discovered by Deebo.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Moguće oplitanje vaših flaša. Veličine su okvirne radi lakše predođbe proizvoda, te mogu odstupati. Tato hruškoviceje jemný ovocný destilát s jedinečnými vlastnostmi.


Neboli nájdené žiadne produkty vyhovujúce vašemu výberu. Kombinácia skúsenosti a moderných technológii zaručuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky