úterý 3. března 2015

Žebrované trubky cena

Firma ŽEBROVANÉ TRUBKY ŽABA s. Ceny žebrovaných trubek jsou ovlivňovány cenou výchozích materiálů, . Nabízíme různé druhy potrubních systémů - PVC-hladké, PP- žebrované , korugované, HDPE-hladké. K- PLASTICOR trubka korugovaná 400-6m - SNPP. ULTRA-RIB Ultra Rib je určeno pro splaškové.


Výhodná cena na vodovodní potrubí PE 1RC 32xSDR- kotouč - cena za bm 2-Kč včetně DPH.

Ceny jsou objektové, přesná cena bude upřesněna na poptávku. Navíjenou žebrovanou trubku L tvoří hladká trubka , na kterou je ve šroubovici navinuta páska. Páska má upravenou spodní část tak, aby po dosednutí na trubku. Cena : 5Kč (4Kč bez DPH). Výroba a dodávky žebrovaných trubek typů:.


Kč s DPH ( ) naše cena bez DPH: 5Kč. Dostupnost, Skladem - ihned k odeslání. Na netu jsem našel firmu Žaba Děčín.

Vyrábí žebrované trubky z mědi. ISAN Spiral RAO- průmyslový radiátor z žebrových trubek , dvouřadý s oblým propojením. Další možností radiátorů Spiral RAOje provedení bez navinutého žebrování – hladké trubky.


Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce. Jediný rozdíl je ve výrobní technologii – a samozřejmě v ceně. Drahé žebrované trubky podle iHNed v České republice prodává firma . Registr plátců DPH - Žebrované trubky Žaba s. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Bloksma N - standardní chladiē s hladkými nebo žebrovanými trubkami a svaƎovaným tĢlesem. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar - nářadí, stavebniny: trubky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Vzhledem k použití PVC -U je pro potrubí typická vyšší hmotnost při zachování příznivé ceny. Polypropylen je ideální polymer pro kanalizační trubky. Trubkové tepelné výměníky, regulus. Doporučená cena výrobcem s DPH, 7Kč.


Vaše cena bez DPH, 55Kč . Určeno pro ukončení sloupků, hranolů (jeklů) a trubek.

Kanalizační trubky a příslušné tvarovky PIPELIFE jsou vyrábě-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky