neděle 1. března 2015

Větrné čidlo somfy

Bezdrátové větrné čidlo pro ochranu markýz, screenů a žaluzií. Snímá a vyhodnocuje vibrace markýzy. Vhodné zejména do míst, kde nelze použít klasické větrné čidlo.


Při překročení nastavené rychlosti . Eolis Sensor je větrné čidlo s bezdrátovým přenosem povelů, které slouží k ochraně . Bezdrôtové veterne čidlo pre riadenie jedneho, alebo viac io pohonov.

Somfy pracují v pásmu 4MHz a jsou. Soliris Uno je sluneční a větrná automatika pro přímé řízení jednoho pohonu. Pokud je větrné čidlo v pořádku, po roztočení vrtulky větrného čidla se musí rozsvítit. SOMFY RFA 0nebo SOMFY Aquatic.


Automaticky ovládané žaluzie napomáhají v . Otřesové větrné čidlo bílé barvy Eolis. Kombinované větrné a sluneční čidlo měří rychlost větru a intenzitu slunečního záření. Vyberte si z prověřených odběratelů pohonů a řízení Somfy.

Nov Čidlo, senzor nebo snímač – tři názvy pro stejnou věc. Scénář může vypadat například tak, že se automaticky zatáhne markýza, pokud větrné čidlo zaznamená příliš silné poryvy větru. Eolis WireFreeTM io je bezdrátový senzor větru vybavený bezdrátovou . Pokud použijete sluneční nebo větrné čidlo ,. Solirir Senzor RTS – sluneční a větrné čidlo Soliris Senzor RTS. Větrné čidlo zabezpečí při zesílení větru nad povolenou mez svinutí markýzy a ochrání tak markýzu před poškozením.


Nebo se automaticky stáhnou venkovní žaluzie, pokud teplota v domě . Fasádové větrné čidlo , bezdrátové. Interiérové sluneční čidlo pro automatické ovládání předokenní rolety nebo rolet v . Mar Větrné čidlo výrobce Somfy. Dalším využívaným sensorem je sluneční. Ten neslouží jako ochrana markýzy, ale chrání terasu před přehříváním. Nastavenie limitnej rýchlosti vetru diaľkovým ovládačom - Možnosť.


S RTS může stínicí techniku ovládat i řada čidel , např. Větrná automatika WIA1(dále jen automatika) je určena k detekci překročení nastavené úrovně větru. Větrné rádiové čidlo (Eolis senzor RTS) - Somfy. Sluneční a větrné rádiové čidlo ( Soliris senzor RTS) - Somfy.


Markýza je ovládána pomoci radiových.

RTS otřesové čidlo - Eolis 3D Wirefree RTS - .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky