pondělí 9. března 2015

Mosazné trubky silnostěnné

V eshopu UCB Technometal naleznete rozsáhlý sortiment hutního materiálu jako např. Sháníte mosazné výrobky, jako jsou plechy, trubky, tyče či profily? Podívejte se na naši nabídku – nabízíme mosazné plechy, trubky a další v různých rozměrech.


Nabídka mosazných trubek je nesmírně široká a protože je máme od tří dodavatelů, jsou rozděleny na tři stránky právě podle výrobce. Směs větších kousků trubek, plechů a profilů (většinou mosazných) - různé.

V současné době jsme se zaměřily na zhotovování přířezů ze silnostěnných. Silnostěnné mosazné tvarovky řady TIEMME s masivní dosedací plochou jsou vhodné. Kolenový přechod 90° vnitřní závit, použití pro měděné trubky.


Nabízíme trubky tenkostěnné kondenzátorové trubky tak trubky silnostěnné. Trubky nabízíme v následujících . Měď, hliník, bronz, mosaz - tyče, plechy, trubky. Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby.


Prosím zvolte jinou alternativu.

Prodám silnostěnné měděné trubky mm, délka 5m, ks, cenu . SF-Cu dle „Měděné trubičky SL silnostěnné “. Měděné (CU) trubky jsou vhodné jak pro rozvody topení, plynu tak i pro rozvody pitné vody. Nabízíme kvalitní polotvrdé trubky s atestem pro vyznačené typy . ISIFLO instalační spojky použité před lety na PE- trubkách v celé. Tělo spojky je ze silnostěnné pogalvanizované tvárné litiny, která . Poptávásilnostěnné mosazné a měděné trubky Popis: - silnostěnné trubky mosaz, měď - vnitřní průměr a vnější průměr 8Množství: - cca tun . Samozřejmostí je také prodej oceli, ocelových tyčí a trubek. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar - nářadí, stavebniny: trubky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Skladem máme výběr z kruhových, plochých a čtvercových tyčí. Zajišťujeme dodávky silnostěnných trubek. Běžně se používají ocelové silnostěnné trubky spojované svařováním . Kpro chladicí a klimatizační techniku EN. Dokáže řezat silnostěnné trubky (svařované a bezešvé) do tloušťky mm.


PE trubky pro venkovní rozvody pitné vody uložené v zemi jsou vyráběny v černé barvě s modrým pruhem, a to buď jako silnostěnné tyče, nebo v návinu.

Mosazný klíč se čtyřhranným otvorem. Třmenový řezák trubek RIDGID 466-S pro ocelové silnostěnné trubky do síly stěny. Kvalitní řezák na měděné, hliníkové, mosazné , tenkostěnné nerezové a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky