úterý 31. března 2015

Ramínko k baterii 50 cm

Slevy můžete využívat až po přihlášení. E-shop › PRODUKTY › ND vodovod. Flexi ramínko k baterii s el.


Lité ploché výtokové ramínko ke stojánkovým dřezovým bateriím typové řady PERLA, osazené . Výtoková ramínka k vodovodním bateriím.

NOVASERVIS výtokové ramínko vanové stojánkové baterie chrom. Hloubka krabice: mmŠířka. Ohebné ramínko pro baterie Inox digital s ohřevem HomeLife. K odběru připraveno za hod.


Běžná cena: 33 Kč s DPH. Na ramínko FLEXI poskytujeme záruku v délce měsíců. Vyberte si ideální výtokovou hubici k vodovodní baterii.

Ramínko FLEXI k baterii s elektrickým ohřevem. Nakupte kvalitní ramínko k vodovodní baterii. Vybírat můžete ramínka k vodovodním bateriím vysoké kvality a mnoha designů. Nabízíme také horní ramínka k. Prodám nové nepoužité S ramínko k nástěnné vodov. Rameno pro stojánkovou vanovou baterii.


Kryt k podomítkovému boxu s přepínačem - obdélník. Novaservis výtokové ramínko vanové stojánkové baterie , chrom. Náhradní ramínko na stojánkovou vodovodní baterii. Různé tvary ramínek umožňují zvolit si baterii , která se ideálně hodí k velikosti.


MIX k baterii ( CB 405B ), 30. Příslušenství k produktudalší příslušenství. Připojovací hadičky k vodovodním bateriím, prodlužovací hadičky. Kúpeľňové vodovodné batérie.


Přidejte jej do Mého výběru k porovnání nebo k odeslání hromadné.

Baterie studená voda do mycího stolu, 6. Umývadlové batérie stojánkové. Sprchový set MAXIM obsahuje všechno co potřebujete k pohodlné relaxaci ve sprše a navíc ještě obsahuje. K baterii kola jste dostali více klíčů, které jsou svázané pouze s touto baterií. Minimální množství pro objednání je 1. Klipy je možné přichytit k desce do síly cm.


Vanová nástěnná baterie 1mm. Wall-mounted bath mixer 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky