pátek 13. března 2015

Retro obklady do kuchyně

Doplňte klasické obklady nejakým retro prvkem a zavzpomínejte na dobu minulou. Nabízíme mnoho barev a designů. Produkty skladem do dnů u vás. Vytvořte si svůj retro styl s našimi retro obklady do kuchyně ! Nevíte, co si pod tím představit?


Podívejte do naší fotogalerie retro kuchyní a inspirujte se!

Speciální keramické obklady , dlažby, mozaiky, obklady do koupelny, obklady do kuchyně , v rustikálním stylu, vintage , secese, historizující dlažby, . Obklady do kuchyně retro hlásí svůj návrat, retro styl bývá stále častěji spojován s moderním zařizením interiéru. Retro kachličky do kuchyně dodají Vaší . U nás seženete obklady do kuchyně - retro , vintage , skleněné i klasiku. Originální obklady do kuchyně , kachličky s tradičním designem. Vzorky k vidění v Showroomu v Praze.


Biely keramický obklad FAR CENEFA, 10x20cm, ks Biely keramický . Obklad Aranjuez nabízí mnoho motivů, ze kterých doslova přechází zrak. Vhodný je především do kuchyní laděných ve venkovském stylu, ale .

Náš sortiment zahrnuje obklady do koupelny, obklady do kuchyně a interiérové dlažby všech stylů. Zákazníci v našich vzorkovnách najdou populární retro. Do sortimentu jsme proto zařadili patchwork od několika našich dodavatelů a zkombinovali tento retro design s dalšími materiály tak, aby jeho použití mohlo být . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Obklady , dlažby, sanitárná keramika a doplnky, všetko v retro štýle pre dokonalý retro interiér. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Obklad 20xmá zkosené rohy, do kterých se vkládají dekorativní prvky 3xcm.


Tyto miniaturní tozzeta mají shodné barvy, jako jsou použity u základů . Vybíráte nové obklady do kuchyně a hledáte potřebnou inspiraci? Na našem webu objevíte spousty nápadů na retro kousky, ale i skleněné, keramické či . Moderní obklady do kuchyně od prestižních italských výrobců. Catani , až barev v nabídce. Vyžeňte nudnost a všednost z Vaší kuchyně!


Vybírejte moderní, rustikální či retro obklady a dlažbu do kuchyně ! Selské, secesní nebo vintage, každý to s námi . Hledáte inspiraci pro vaše obklady do kuchyně ? Klasikou, která nikdy nezestárne, jsou retro obklady. Vyberte si ze široké nabídky obkladů a dlažeb v BAUHAUS. Vedle interiérových obkladů a dlažeb u nás najdete také exteriérové obklady a dlažby.

MODERNÍ INTERIÉR KUCHYNĚ S RETRO OBKLADY od designéra Markéta Aniolová. Jednoduchá moderní kuchyně pro mladého muže s akcentem retro obkladů. Pokud hledáte spíše tradiční či retro obklady , pro vás tu máme malé rozměry, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky