čtvrtek 26. března 2015

Zahradní hadice 1 50m

Zjistěte, které produkty v kategorii ❀ zahradní hadice s délkou m jsou. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vhodná do prostředí o teplotě od -10°C do °C, odolná UV záření, vnitřní černá. Zahradní hadice PROFI 50m - 3vrstvá.


Hadice na vodu s výpletem, materiál PVC. Dodáváme dílenské vybavení, autotechniku, kompresory, brusky a brusné systémy, manipulační techniku, pískovací .

CARAT zesílená - vyrobeno z měkkého PVC s vyšší gramáží a pevností. Třívrstvá vyztužená zahradní hadice vyrobená z flexibilního PVC. Díky nové technologii funguje . Upozornění: poslední kus skladem!


Toto zboží dosud nebylo hodnoceno . Kvalitní, pevná zahradní hadice v profi kvalitě, max. Zboží lze objednávat pouze v těchto násobcích. Technické parametry Délka hadice.


TEXIM PVC opletená průhledná x 40mm váha zahradní hadice 1m= cca 596gr, tlak 4bar.

Svou konstrukcí je určená pro všeobecné použití . Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a. Power Grip pro perfektní spojení hadice a rychlospojky). Příslušenství k čerpadlům HADICE PŘIPOJENÍ HADIC INSTALAČNÍ MATERIÁL. Exkluzivní sada WHITE SILVER PLUS 50m zahrnuje: 1. S tkaným vyztužením odolným proti tlaku. Tlaková hadice pro vodu a kapaliny - zploštitelná) Průměry: od 20mm do 203mm.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Provozní teplota: -5°C - 65°C Provozní . Transparentní zahradní hadice Sprint, třívrstvá, vyztužená, odolná proti UV a proti ukládání řas v hadici. Zesílená stěna hadice zaručuje . Při výběru zahradní hadice pro domácí zavlažování je kvalita a nalezení té. Neprůhledná vnitřní vrstva zabraňuje tvorbě řas.


PVC hadice vyztužená PES vláknem. Bonus: Kč sleva na příští nákup . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky