úterý 17. března 2015

Pertlovací přípravek pro brzdové a palivové potrubí

PŘÍPRAVEK NA PERTLOVÁNÍ BRZDOVÝCH ,VZDUCHOVÝCH A. Profesionální provedení lisovacího přípravku na konce brzdového potrubí. Pertlovací přípravek pro dvojité pertlování, rozměr mm. SE, Mx holendr šroubení na brzdovou trubku. NÁHRADNÍ PERTLOVACÍ KONCOVKA . Jeden dobráček mi poztrácel část mojí pertlovací sady!


A co konkrétně máš za přípravek ? Dělal jsem s tím komplet brzdové , palivové a ty tenké hydraulické. Sada na rozpojování palivového potrubí. Přípravek na ohýbání brzdových trubek o průměru 6mm. Hodí se pro měděné trubky a slitiny hliníku. Pomocí matrice lze vyrobit čočku.


Sada obsahuje základní přípravek s rukojetí umožňující pertlování potrubí i přímo na vozidle. Pro zhotovení dvojitého lemu je vhodné. Tato nabídka od prodejce nastrojebyla archivována dne 01. Popis: Nabízím nepoužitou sadu pro zhotovování jednoduchých i dvojitých lemů na koncích trubek. Ahoj, dělam na Ducatu nějakou údržbu a teď měnim i brzdové trubičky.


Po dotažení se nasadí lisovací přípravek, který se následně zatáhne. Mě jde o to,jestli kupovat levnou sadu na pertlování trubek,která ovšem nezvládne ocelový,nebo investovat do dražší sady. Nářadí a přípravky pro autoservis. Všechny tyto přípravky pro servis brzd usnadní a zefektivní Vaši práci. Sada kloubových klíčů na palivové potrubí a brzdové trubky.


Nástroj pro rozšiřování trubek. Největší český výrobce plastového potrubí pro kanalizaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky