úterý 10. března 2015

Olejové čerpadlo na štípačku

Hydraulický pohon pro štípačkuZájem o výrobu hydraulických štípaček na dřevo. Sháníte čerpadlo , hydromotor či jinou hydrauliku a nevíte, kde nakoupit? Prodám čerpadlo na štípačku dreva Güde.


Tento článek Vám nepomůže postavit štípačku na dřevo, ale bude sloužit jako návod. Důležité je také zvolit správné hydraulické čerpadlo vzhledem ke směru. Na pomalou štípačku by stačil motor 2kW ale s vhodným čerpadlem.

Tři z nich popisují stavbu štípačky, čtvrtý nabízí tip na jednoduchou. Velkou vertikální štípačku si před rokem vyrobil Štěpán Směřička. Já jsem použil dvoustupňové čerpadlo , kde je možnost slabšího motoru, naopak s. Mám možnost sehnat šikovnou štípačku na 50cm polena s výkonem pět tun. Umístění motoru bych volil dolů místo olejové nádrže, kvůli stabilitě a . A tady na fóru jsem se dočetl, nevím už přesně kdo to psal, že má štípačku s motorem 4kW, čerpadlo litrů(!) při tlaku 16MPa a hydraulika.


Při volbě komponent pro štípačku (lis) je potřeba si předem určit jakou. Samozřejmě o tlak který je potřeba na otevření ventilu většího čerpadla se sníží.

Nikdy ji nepoužívejte na kluzkých, mokrých, blátivých nebo. Popis: čerpadlo nepoužité,Jihostroj UN-1vhodné na štípačku. Kč , Nová Paka olejové čerpadlo nepoužité,Jihostroj UN-1vhodné na štípačku.


POZOR: nesprávné otáčení motoru poškozuje olejové čerpadlo ! Před spuštěním štípačku zkontrolujte. Nízká hladina oleje může poškodit olejové čerpadlo. Pohání-li motor hydraulické čerpadlo , může běžet trvale.


TÍPAČKU PRAVIDELNĚ KONTROLUJTE. Horizontální a vertikální štípače na dřevo, štípačky dřeva. Konstrukční návrh na hydraulickou štípačku dřeva byl koncipován tak, aby při. Záchytný čep zajistěte na spodní straně podložkou. Je jiš vydřený a při štípání strašně píská.


V prospektu na tuto štípačku je pod číslem 3ale bohužel není napsáno jak se te. Přes vývodový hřídel je napojena na hydraulické čerpadlo , které je pevně uchyceno na rám štípačky. Obě čísla si zaznamenejte a uložte na bezpečném místě. Pracovní stůl si můžete podle konkrétní délky zpracovávané kulatiny nastavit na. Příslušenství pro štípače a štípačky na dřevo.


Pokud se požár více rozšíří může dojít k explozi olejové nádrže nebo.

Nikdy nezvedejte štípačku na dřevo za páky. Skvělými pomocníky jsou přitom m. Díky tříbodovému zavěšení lze štípačku dopravovat traktorem při zcela bezpečném zavěšení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky