pondělí 30. března 2015

Hadičník s převlečnou maticí

Hadičník s převlečnou matkou mosazný. HADICOVÁ SPOJKA S PŘEVLEČNOU MATICÍ ,. Přípojka hadice, hadičník s převlečnou matkou přímý Ms. Kód: ZP2Značka: MSO Trade Záruka: měs. Matice ke šroubení - mosazná.


Pro šroubení topenářské rohové art. Hadicová spojka s převlečnou maticí - mosazná. Adaptér na kohoutek vnitřní závit 25mm -maxtechnika. Rychlé dodání a profesionální přístup.


Díky převlečné matici ze strany čerpadla je sací set od čerpadla snadno . Násadec na hadici 1“ s maticí 1“ mosazný. Polypropylénové koleno 90° s převlečnou maticí IG. Mosazný trn s křídlovou maticí a těsněním. Návod k použití, s připojenými hadičníky a spřevlečnou maticí. Aku nářadí Elektrické ruční nářadí . MS hadicová přípojka s převlečnou maticí , Dovoz Itálie.


DomůINSTALATÉRSKÝ a TOPENÁŘSKÝ MATERIÁL TVAROVKY A TRUBKY Instaplast AKCE, FASER FV-PLASTPPR ostatníPPR Hrdlo s převlečnou. Převlečná matice Pozinkovaná temperovaná litina. MF = hadice s převlečnou maticí a koncovkou s vnějším závitem.


CK Quick connector CK, přímá tvar L tvar T. Průchodky s převlečnými maticemi. SAMICE RAJ - hrdlo s hadičníkem. Mosazné prodloužení, kolena, nátrubky, vsuvky, t-kusy, hadičníky , rohové ventily,. Kvalitní mosazné provedení rohového radiátorového šroubení s převlečnou maticí a plochým těsněním slouží ke spojování závitových trubek a armatur. PopisMateriál mosaz MS 58Pracovní tlak barPracovní teplota -20°C až 100°CPro rozvody vzduchu, vody, oleje apod.


Stříbrná hadice s opletem z nerezové oceli (palivové hadice) (různé výrobky) - Objednejte do 21:0 zaslání téhož dne. Hadice se nasune na hadičník a sepne kovovou sponou, nic víc potřeba není. Vysoce kvalitní pájecí kulový kohout s pákou a ucpávkou, určený na přímé navaření rozvodů mědi.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky