středa 25. března 2015

Termostatická hlavice

Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Proč vaše termostatické hlavice šetří méně, než Vám dodavatel sliboval? Termostatické hlavice Danfoss ELEKTROBOCK CZ Elgato Honeywell a další.


Jak využít potenciál termostatických hlavic? Rádce pro SVJ a bytová družstva.

Na zvyšování vnitřní teploty bude reagovat termostatická hlavice tak, že vestavěné teplotní čidlo se prodlouží a přivře kuželku ventilu. Naše inovační řada termostatických hlavic přináší přesnou individuální regulaci teploty místností a hlavice je možno použít pro systémy s radiátory, konvektory i . Máte radiátory s termostatickými ventily a centrální zásobování teplem? Digitální termostatická hlavice teplo ráno zařídí za vás.


Danfoss nabízí kompletní řadu termostatický hlavic a ventilů vhodných prakticky pro každý typ radiátorového tělesa. Hlavice dokáže sama regulovat . Vlastnosti digitální termostatické hlavice HD20: je českým výrobkem, který slouží k regulaci teploty místnosti.

Výhodou je jednoduchá montáž na ventil. Pro přímou montáž lze použít pouze termostatické hlavice s připojovacím závitem M × 5. Pro základní orientaci předkládáme základní typy od jednotlivých . Základním prvkem termostatické hlavice je termostatický ventil, který je součástí topného systému, tzn. Topte chytře a snižte výdaje za topení. Teoreticky by měly ušetřit až třicet procent energie k vytápění. Programovatelná termostatická hlavice eQ-MAX!


Nastavte si pomocí bezdrátového nástěnného termostatu nebo centrály Cube požadovanou teplotu pro určité . Tyto rozměrové změny čidla jsou přenášeny z termostatické hlavice na. Regulujte teplotu podle sebe! Snadná montáž bez nutnosti vypouštění . Heimeierzabudované jištění proti zamrznutíelegantní a jednoduchá regulacevšestranná použitelnostatraktivní. Honeywell Evohome HR92EE, termostatická hlavice - Elektronický regulátor topného tělesa v moderním designu.


Velký nastavitelný displej s podsvícením, . Obyčejným ventilem nastavíme určitý . Ve spojení s radiátorovým ventilem regulují výkon otopných těles, ohřívačů a konvektorů.

Heimeier termostatická hlavice Technická data: Zabezpečený model pro veřejné prostory. Jejich instalací můžete ušetřit až třetinu nákladů na . Přečtěte si podrobnosti pod jednotlivými typy produktů: Xtra Collecton - Exkluzivní termostatické hlavice. TERMOSTATICKÁ HLAVICE VOSKOVÁ. Nejinteligentnější termostatická hlavice.


Teplotu můžete měnit manuálně, na dálku pomocí aplikace, nebo nechat pracovat chytrou automatiku. Bezdrátová digitální termostatická hlavice s PODSVÍCENÝM displejem s možností centrálního řízení . Elektrická ovládací hlavice topného tělesa pro regulaci topení. Určeno pro autonomní programovatelné termostaty.


Napájení 24V typ NC závit M3x1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky