pátek 13. března 2015

Pumpy na čluny

Bravo, se vyznačují vysokou kvalitou zpracováni. Výkon: 400mBar (8psi) Obje5L . Jak vybrat pumpu na nafukovací člun , ruční pumpy , nožní pumpy , kompresory, foukadla, elektrické pumpy 12V na foukání člunu. Ruční dvojčinná pumpa vhodná na nafukování kajaků, kanoí, člunů a raftů.


Elektrická pumpa je vhodná k nafukování menších lodí, bazénů a lehátek.

Máme nafukovací pumpy pro čluny a jakýkoliv nafukovací výrobek. Campingaz Dual Action Handpump je ruční pumpa pro nafukování a. Intex má funkci nafukování i vyfukování bazénů, člunů a matrací. Ruční pumpa BRAVO 6BRAVO Ruční pumpa BRAVO 6. Pumpa ALU RED KiteBRAVO Pumpa ALU RED Kite.


A takový nafukovací člun raději vlastním dechem nenafukujte :). S blokováním vypouštění, pro nožní i ruční pumpy , nepoužívat pro elektrické pumpy.

Vhodné pro čluny Allroudmarin a Gladiator. Při použití je potřeba sundat z . Některé nafukovací čluny maji vysokotlaké podlahy. Na to je potřeba potřeba speciální nafukovací pumpa s dvěma okruhy.


LAVEX - Lodě, čluny a motory nejen pro rybáře. GM NAVALE: Prodej - Servis - lodní příslušenství, lodě, čluny , motory. Jednosložkové nebo dvojsložkové lepidlo. Napájení ze zapalovačové zasuvky 12V. V balení redukce pro různé ventily.


Stand Up Paddleboardů a člunů , kde je třeba vysoký tlak. Motorové čluny , nafukovací čluny , RIBs, lodní motory. Dodávájí se v základní výbavě s nožní pumpou , Al vesly a dvěmi lavičkami. Vše je pro přepravu umístěno v přenosné tašce.


Doručení zboží do druhého dne. Vzduchové pumpy a příslušenství.

Destičky PVC na zrcadlo člunu k upevnění motoru. Koncovka náhradní na hadici k pumpě Pacific Marine. Nafukovací člun pro osoby dodávaný včetně pumpy a vesel.


Určeno pro plavbu podél pobřeží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky