pátek 6. března 2015

Semperflex odry volná místa

Již neaktuální pracovní místa. Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst. Místo vhodné i pro zaměstnaneckou kartu. Práce v nepřetržitém provozu. Na této stránce naleznete nabídky práce z města Odry.


Aktuálně máme v nabídce volných pracovních míst. Informace o službě Co říkáte . Kontaktní osoba:Monika Solnická. Vzhledem k náplni práce jsou pozice vhodné pro ženy od let.


Směnnnost: denní, zkrácený na hod. Montážní dělníci výrobků z pryže a plastů (míst ). Vhodné i pro osoby se zdravotním postižením - Volné místo č. Dělník gumárenské výroby, náplň práce, požadavky na volné pracovní místo. Klikni zde pro zobrazení VOLNÝCH nabídek. Požadujeme: čistý trestní rejstřík,. Nabízíme příspěvek na dojíždění do zaměstnání, stravování ve firmě, týdnů dovolené, volné víkendy v měsíci.


OSOBNÍ POHOVORY SE ZÁJEMCI O NABÍZENÉ PRACOVNÍ MÍSTO SE. Semperflex Optimit je největší výrobce průmyslových a hydraulických hadic na světě a přibližně své produkce vyváží. Odry , Na stráni Prodej domu. Hadici vyrábí Český výrobce Semperflex -Optimit Odry.


Nabídky práce v regionu Odry. Seznamte se – Semperflex Roiter S. Odrách je jedním z největších výrobců průmyslových a hydraulických hadic v Evropě. Poradenství k výběru vestavných a volně … ( 15). Aktuální katalog firem v kategorii Průmysl a výroba Odry.


Prodáváme hydraulické a průmyslové potravinářské . Na území okresu je sledovaných koupacích míst , krytých bazénů,. Akorát nevím jestli někde mají volná místa , jestli někde přibírají. Jsou popsány výrobní procesy a zkoumán jejich. Při měření odtahu je moţné jeden hrot zapíchnout do místa kříţení svazků drátů,. Volná pracovní místa celkem, 30.


Počet uchazečů na volné prac.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky