středa 4. března 2015

Drtič větví motorový

Ochrana proti přetížení či motorová brzda jsou pak samozřejmostí u všech nabízených strojů. Vybrané drtiče jsou vybaveny automatickým natahováním větví a . Parametry Hmotnost: kg , Motor: Hecht 4-taktní , Objem koše: cca l , Obsah motoru: 1cm, Typ pohonu: Spalovací benzínový motor. Maximální průměr drceného materiálu je 5cm. Motorový drtič větví s automatickým spuštěním drcení při vložení větve poháněný 4-taktním HECHT OHV motorem .

Zpracují větve o průměru až cm. RAPIDO POWER PLUS Velikost štěpky cca mm Průměr větví na drcení. Drtič větví Pirana za malotraktortraktor.


Tento materiál se dá použít do . GTM Professional má ve výrobě a vývoji drtičů dřeva mnohaletou zkušenost a řada GTS patří mezi nejlépe prodávané drtiče na mnoha trzích západní Evropy. Hledáte fys-motorový drtič větví agama? U každého zboží si můžete zjistit i jeho .

Klasický nožový drtič větví vytváří menší kousky než je tomu u štěpkovače. Je schopem spolehlivé drtit větve. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Motorové pily, sekačky na trávu - Českázahrada.


Drtiče větví se používají na drcení dřevin. Velmi silný motorový zahradní drtič větví o průměru do mm. PROMA záruka spokojenosti a kvality.


ELIET Major Pro Honda GX 2Výkonný drtič zahradního odpadu . MOTOROVÝ DRTIČ ZAHRADNÍHO ODPADU. Profesionální drtič zahradního odpadu s výkonným čtyřtaktním benzínovým . Drtič má box na drcený odpad o objemu 30 . Nabízíme drtič větví , drtič ovoce, štěpkovače. S taktním motorem dokáže nadrtit větve do průměru cm.


Skutečně výkonný drtič se hodí . Honda si snadno díky poradí s každou větví. Benzínové štěpkovače Honda najdou uplatnění především v komunálních .

Zahradní drtič - štěpkovač: vysoce kvalitní zahradní drtiče a štěpkovače skladem ihned k dodání. Pokud máte malou zahrádku výhody drtiče zahradního odpadu možná nedoceníte, pokud však máte na své zahradě živý plot, pěstujete zeleninu nebo ovoce, . Silný elektrický zahradní drtič s otvorem ve tvaru čtyřlístku. Zvláště výkonný elektrický zahradní drtič o výkonu kW ke zmenšení objemu větví a materiálu z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky