pondělí 16. března 2015

Sidol na mosaz

Pěkný den, chci vyčistit hodně špinavé mosazné háčky z letitého věšáku na kabáty. Jinak pokud vím, tak na mosaz fungoval Sidol , akorát je to trochu pracnější . Jak vyčistit mosazný předmět? Mezi nimi Sitol ( dříve Sidol ), Silichrom, Aurex a jiné. Když se vám na zkoumaném předmětu uvelebí, mosaz to není, pokud se z.

Z komerčních výrobků se nejčastěji používá starý známý Sidol , ale existují i . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Sidol a hadřík, klasika a vždy to fungovalo. Sitol cídidlo na kovy sklo i zrcadla 3g Sitolem lze čistit a leštit ušlechtilé kovy, zrcadla a okenní skla.


Přiměřené množství Sitolu naneste na vlhký textil a . Mosaz byla velmi drahá, používala se na výrobu mincí a šperků. Mnohem šetrnější je chemická cesta například pomocí přípravku Sitol (dříve Sidol ).

JÁ doporučuji Sidol , hadřík a spoustu práce a trpělivosti. Našla jsem na půdě starý úplně černý hmoždíř, a dnes mi ho každý závidí, protože se leskne jako zlato. K čištění mosazi jsou dostupné nejrůznější přípravky na chemické bázi.


Asi nejznámější je Sitol (dříve známý jako Sidol ), které se používá už léta. Na leštění drahých kovů (zlato, stříbro i mosaz ) se v domácích podmínkách dá . Zkusil jsem to jinak: Máte leštěnku na mosaz , vlastně na kovy vůbec? Mirkóóó, křikla na kolegyni, tady pán . Sidol , čistič mosazi PeMi, Silichrom, Aurex ( Důbrava, CHVD Valašské Klobouky ) apod. SITOL na kovy a sklo a další Čisticí prostředky výhodně v Eshopu HORNBACH. Vhodné pro, Kov, Mosaz , Měď, Nerezová ocel, Sklokeramický.


Myslím, že Sidol , dnes Sitol (snad se stále vyrábí), je na leštění. Silikon zanechá na kování neviditelný film, který vydrží i několik let, záleží na frekvenci užívání. Jak NEleštit a NEčistit mosaz. Dnes jsem si na burze v Buštěhradu koupil mosazný stojánek na kapesní hodinky.


Předpokládám, že to bude něco jiného než SIDOL.

A co sidol , krásně smrdí, ale funguje-. Vlhký hadřík, natřín na mosaz zubní pastu a za pár okamžiků setřít. Tripl je slangový výraz pro kapavku, tak to asi na mosaz moc nebude. Není to siDol ale SITOL a je tekutý, narozdíl od silichromu, který je jako pasta.


Sitol Cídidlo na kovy, sklo i zrcadla je účinné jako čistič a leštič ušlechtilých kovů, zrcadel a okenních skel. MĚĎ a její slitiny ( MOSAZ , BRONZ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky