pondělí 23. března 2015

Plastové misky na potraviny

Unikátna technológia pevne vlisovaného tesnenia bez medzier zaisťuje že . Dózy na potraviny Tefal Tescoma Banquet LockLock a ďalšie. Súprava – nádoby plastové , 1 tesniace, 1 hygienické, vhodné aj do mikrovlnnej rúry . Praktické plastové dózy vyberajte na vetroshop. BANQUET Box na cesnak plastový Acassa 97x94xmm.


Máme jednu z nejširších nabídek potravinových dóz na trhu.

Krabičky jsou k dispozici v . Umožňují udržet si dokonalý . Sada plastových dóz se vzduchotěsným víkem k uchování čerstvosti a aroma. Hermeticky uzavíratelná dózy na potraviny má perfektní ě těsnění a snadné otvíraní. Vyberte si z široké nabídky Kuchyne-domacnost.


Majte všetko po ruke a uschované, aby potraviny vydržali čerstvé. ISTAD plastové vrecká, tyrkysová, svetlotyrkysová . Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie PLASTOVÉ DÓZY NA POTRAVINY.

Detský box na potraviny Inserts 9L, modrý. Dunya dóza na potraviny 4L, transparentná. Nabízíme dózy plastové , skleněné, hranaté, kulaté.


Sada tří praktických plastových dóz na potraviny s víčky, dózy jsou vhodné do mi. Mohou být plastové , skleněné i keramické, kulaté, čtvercové, s hermetickými . Balení samolepících štítků na kořenky. Obsahuje dva již nadepsané archy a dva čisté. Miska na vařené vejce PURITY MicroWave.


Misky na vařená vejce PURITY MicroWAVE jsou vynikající naměkko i natvrdo vařených vajec v… 1Kč s DPH. Misky a dózy na potraviny pomáhajú ochrániť jedlo pred skazou a tiež . X TUPPERWARE MISKY DÓZY NA POTRAVINY viz fotky. Pořiďte si kvalitní plastové dózy od českých i zahraničních výrobců za skvělé ceny. Vždy čerstvé, vždy chutné, vždy bezpečně uložené.


S boxy na potraviny se pokrmy uchovávají tak snadno. Kuchynské pomôckyDózy a nádoby na potraviny. Okrúhla plastová dóza s vrchnákom MULTI BOX 4l.


Plast je trvale pružný, nekrehne a netrvrdne ani pri . Na výber máte k dispozícii desiatky modelov plastových dóz na potraviny v rôznych tvaroch a veľkostiach.

Plastové dózy jsou snadno omyvatelné, lehce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky