čtvrtek 12. března 2015

Manzeta na wc

Připojovací WC kusy, manžety a instalační sady. Gumová manžeta pro připojení wc k odpadní trubce. Jedná se o novinku na česko-slovenském.


WC rozeta malá průměr 1mm WC rozeta velká průměr 1mm manžeta k WC. HT nebo manžety, popřípadě obou pro .

Maximální provozní teplota je 80°C. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr napojení na odpad: 1mm. Dopojenie k WC – nátrubok excentrický 1mm.


Siko,,, manzeta ,k, wc ,vnejsi,gumova,rovna,serie,odpa wc. Pro připojení WC se spodním odpadem.

GEBERIT manžeta pre WC , gumená. Súčasťou každého výrobku sú jeho odborné informácie. A9(A990) - K připojení WC s dolním odpadem na potrubí – průměr 1mm Materiál – měkčené PVC. Centrická Určeno pro všechny typy WC.


TisknoutPorovnatOdeslat známému. Manžeta s obloukem 14° s pryž. WC nádržky nízkopoložené na WC klozet přes koleno , . Koncept ekotech – návod na montáž, obsluhu a údržbu.


ANTstudio - Výroba e-shopů na míru. Popis a doplňující informace. Krycí rozeta pro kolena k WC , pr. Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e- mail? Alcaplast excentrická manžeta ku WC A990 . WC manžeta - přímá Připojení WC mísy na odpadní systém.


Příslušenství pro instalaci WC , BOMA Milevsko.

Zařazení WC kombi, moduly, WC příslušenství. Pryžová manžeta na napojení odpadu 40x50mm. Kontaktujte naše obchodní odděleníFakturace, tel. ALCA PLAST A9wc manžeta excentrická. Zobrazit další fotografie (1) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky