pátek 15. dubna 2016

Čidlo větru

Větrné čidlo měří a vyhodnocuje sílu větru a podle jeho rychlosti může markýzu stáhnout. Přesný ultrazvukový anemometr Ultrazvukový anemometr kompatibilní se záznamovými jednotkami FIEDLERMěření rychlosti a směru větru bez . S čidlem slunce to nebude žádný problém. Chcete ochránit markýzu před silným větrem , který doprovází téměř každou bouřku?


Pak si vyberte otřesové čidlo.

C používá pro měření rychlosti větru rotační lopatkový kříž a pro měření směru větru otočnou lopatkovou směrovku. Snímání otáček kříže a polohy . Bezdrátové větrné čidlo pro ochranu markýz, screenů a žaluzií. Anemometr měří rychlost větru a vydá povel k zaparkování clon v ochranné poloze. EAN: Hodnocení: produkt zatím nebyl hodnocen.


Výrobky pod lupou Informace o stmívačích, pohybových čidlech a dalších elektronických. Domácí a profi elektro, TV ▻ Meteorologické stanice.

Externí čidlo UKAZATEL SMĚRU VĚTRU. Snímač rychlosti větru , s vytápěním, 0-V. KNX - typ produktu nebo součásti: snímač větru - typ sběrnice: KNX - dost upné funkce: s topným . Dešťové čidlo (čidlo srážek) Dešťové čidlo neboli čidlo srážek měří registruje.


Fouká-li vítr, větrné čidlo vyšle signál dle daných hodnot, na základě kterého se. Wa W1t používají rotační lopatkový Robinsonův kříž. Jiné propojení není třeba, protože informace z čidla jsou k markýzám, screenovým roletám či venkovním žaluziím přenášeny bezdrátově. Otevírače okenních ventilací napojené na čidlo větru a deště slouží ke komfortnímu automatickému otevírání a zavírání okenních křídel podle počasí.


Mezní rychlost větru se nastavuje na čidle , při jejím překročení je . Toto čidlo m měří přesnou rychlost větru. Užitečné pro doplnění Vaší osobni meteorologické . Pouze kvalitní profesionální anemometry zaručí zákazníkovi objektivní měření větru. Proto dodáváme a instalujeme pouze osvědčená čidla. Schneider Electric Čidlo pro vzdálené měření teploty, pro KNX řídicí modul pokojové teploty.


Kontakt anemometru: 2mA, 1V ss.

Citlivost anemometru: impuls každou otáčku. Napájení čidla slunečního svitu: - V stř. Centrála počasí mcr P0s čidlem vítr-déšť. Použití: Meteorologická centrála počasí mcr P0se používá v případě, kdy vedle funkce odvodu kouře plní klapka . Po skončení trvání větru je čidlem blokována .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky