pondělí 4. dubna 2016

Sací hadice metráž

Sací hadice s vnitřním průměrem (mm) pro sání a transport kapalin. Vhodná zejména pro domácí vodárny a povrchová čerpadla. Jednoduše odřízněte spirálovou sací hadici z role v požadované délce.


Hadice má průměr mm (1) a dodává bez přípojek a šroubení. Prodáváme sací hadice a sací soupravy k domácím vodárnám a čerpadlům.

PVC hadice s plastovou spirálou pro lehké sání. Vnitřní průměr hadice mm, max. Provedení: stříbrošedý plast Do množství zadejte . Kvalitní sací hadice pro horizontální čerpadla nebo domácí vodárny se sacími čerpadly. Hadice je dimenzována pro pracovní přetlak až bar a podtlak bar.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . GARDENA sací hadice metráž : TIP: při objednávání - počet ks = počet metrů. Klasická černá sací hadice pr.

Profesionální sací hadice metráž DNk vysavačům nejen značky Nilfisk-Alto Wap. Jedná se o hadici průměru 36mm. Dostupnost: Skladem, do hodin. Hadice standardní v metráži s průměrem 35mm je dodávána v maximálné délce 20m.


Chromová sací hubice o průměru mm. Nabízíme hadice k zavlažování zahrady za výhodné ceny s dodáním do hodin. Speciální sací hadice pro zahradní čerpadla nebo vodárny.


Metráž na stříbrnou standardní sací hadici o průměru mm. Možnost odběru v metráži i po balení(25m). Počet ks značí počet Vámi vybraných metrů. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu.


Novinkou jsou sací hadice k centrálním vysavačům uložené ve zdi. Další fotografie: Je možné dodat v klubech o max. Hadice AGRITEC mm metráž Průmyslová hadice pro dopravu vody, kapalný.


Nabízíme Vám hadice PATRIOT ve třech kvalitativních řadách – Silver Line, . Cena s DPH 23-Kč Vysavačová hadice SOTECO Ø mm.

Spolu s hadicovou svorkou umožňuje . Tlaková a sací hadice pro kapaliny - AQUA PVC Sání a výtlak vody, kapalin a. Hadice v metráži Spirálové hadice PVC PVC spirálová hadice průměr .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky