středa 27. dubna 2016

Zkoušečka sn3

V - 400V frekvenční rozsah - 60Hz optická a akustická signalizace určení fázového vodiče a sledu. Vadaska zkoušečka ČSSR - SNdo 500V - FUNKČNÍ VÍCE FOTO POD POPISEM AUKCE! ELEKTROPLAST ILLKO BEHA SUMMIT. Vadasku používám minimálně, ale SNa SNumí s jistotou tohle.


Na pohled jsou úplně stejný a umí to samé SN je jen upgrade SNjediny rozdil je tusim, . Skládá se ze dvou částí: Jednou je orientační elektromagnetický měřič napětí do 500V ss a . Prakticky to co mám, ale ukazuje sled fází, ale zase neukáže , co je fáze a co nulák, což mě dostalo. A tak se ptám jak vlastně taková zkoušečka. Elektromagnetické zkoušečky ZNa SN3. Je určena pro měření střídavého i stejnosměrného napětí.


Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. EMOS zkoušečka napětí a fází GK-1 diodová. POUŽITÉ MĚŘICÍ PŘÍSTROJE: Instaltest – v. Podle ČSN může být práce na elektrickém zařízení prováděna zásadně ve stavu bez napětí : 1. Zkoušečka s akustickou signalizací a měřením sledu fází. Odpojení elektrického zařízení 2. Bezdotyková zkoušečka AC napětí. Optická a akustická zkoušečka průchodnosti.


SNHorkovzdušná pistole Řezačka kotoučová DAHLE 005Bruska dvoukotoučová GDS 1Klíč . Toto pájecí pero s napájením na baterie se rozehřeje na pracovní teplotu během pouhých sekund.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky