pondělí 18. dubna 2016

Prodlužovací hadice k pračce

Montážní sada pro postavení sušičky prádla na pračku. To je praktické zejména z důvodů ušetření prostoru v místnosti a navíc se při vkládání a vyndávání . Bílá prodlužovací přívodní hadice od firmy Bosch o délce 2m. Nebo je nespojujte a kupte si rovnou delší. Hadice k domácím pračkám a myčkám .

Příslušenstvím k pračce , bez něhož se určitě neobejdete, je napouštěcí hadice. Lze ji použít nejen pro pračky , ale také pro myčky. XAVAX přívodní na studenou vodu pro pračky a myčky - 1. Pračka je spotřebič, ke kterému možná jednou za čas budete potřebovat příslušenství – kupříkladu nové přívodní, odpadní nebo bezpečnostní hadice. Koncovky obě rovné nebo s kolínkem.


Prodlužovací napouštěcí hadice k pračce s maticí s vnějším závitem. Máme certifikát pro napouštěcí pračkové hadice.

Odpadní hadice Electrolux Vypouštěcí hadice flexibilní 24m. U nás najdeš kvalitní elektro a designový nábytek přesně podle svých představ. Potřebuji prodloužit odpadní hadici k pračce na m. Stávající hadice má délku jenom m. V kategiri najdete i vypouštěcí flexi hadice pro pračky a myčky opět typu R-K a R-R. A v neposlední řadě i těsnění a další příslušenství k pračkám a myčkám.


Aquastop se stará o vnější ochranu pračky nebo myčky. Brání tomu, aby v případě jakékoli poruchy unikala voda z přívodní hadice ven. NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ - Pračky - Pračkové hadice a příslušenství.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na jedné straně je zalisováno plastové kolínko, které . Po vybalení se přesvědčte, zda není pračka poškozená. Nepoužívejte prodlužovací kabely nebo sdružené . Co je potřeba pro dohledání dílu pro vaší pračku ? Díky této náhradní prodlužovací hadici si zajistíte do.

Funguje potom aquastop stejně po celé délce prodloužení? Já tam vidím klasickou hadici k pračce , kde je pouze mezikus na šroubení. Povolte šrouby na zadní straně pračky.


Odstraňte přepravní pojistky. Není-li přívodní hadice dostatečně dlouhá, kontaktuje specializovaný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky