úterý 5. dubna 2016

Šoupátko karburátor

Soupatko-karburatoru-Jawa-CZ-. O tvorbu směsi se přes sto let stará karburátor. Karburátor Dellorto - Pionýr empty. Jedná se většinou o válcové šoupátko opatřené jehlou zasunutou v jehlové trysce přičemž . Díky velké plovákové komoře nodochází ke ztátě výkonu i při maximálním náklonu skútru, což .

Již 1let se stará karburátor o přípravu směsi u motocyklů. Je-li šoupátko vytaženo nahoru lankem, rozšiřuje se průřez. Velkoobcho maloobchod a e-shop. Náhradní díly na čínské čtyřkolky, pitbike a minicross, pneumatiky, příslušenství. Protože však chceme, aby karburátor připravoval směs pro všechny otáčky.


Tím je samozřejmě šoupátko , jehla, množství vedlejších okruhů a . Ve vývojovém oddělení firmy pak připravil Ing. Scherer pro tento motor šoupátko - vý karburátor s jednou velkou zvláštní tryskou a výkon stoupl na uvedené .

Prodám na všechny karburátory AMAL 2toto kompletní originál nepoužité vzduchové šoupátko. Při spouštění ( šoupátko je částečně zdviženo) je v difuzéru větší podtlak a tím lepší . To „něco“ se nazývá karburátor nebo vstřikovací jednotka. Díky pryžové membráně, reagující na podtlak a ovládající šoupátko , je konstrukce . Skladová dostupnost: Skladem. Množství: - NEBO - Přidat do seznamu přání.


Pokud je šoupátko plynu na max tak je jehla venku. Stomp, DemonX, WPB karburátor 19mm, šoupátko průměr 15mm, filtr 35mm, otvor u příruby 19mm, rozteč šroubů u příruby 49mm, použito na . Díval jsem se ještě na jeden karburátor kde je šoupátko otočně a zde při plném otočení je jehla stále . Správně naladěný karburátor přináší Vášemu motoru ideální poměr(15:1). Na karburátor vetšina motoristů při pravidelné údržbe zapomíná. Dobrý den, prodám kraburátor mikuni 22mm, šoupátko průměr 20mm , filtr 38mm, otvor u příruby 26mm, rozteč šroubů u příruby 49mm. Více obrázků ke zboží Šoupátko karburátoru Babetta.


Dotaz na produkt – ŠOUPÁTKO KARBURÁTORU. Právě proto se mu říká rovnotlaký karburátor (neboli CV z angl. Constant Vacuum ). Všechny karburátory uvedené v této nabídce jsou na rozdíl od originálních karburátorů přímé, to znamená, že nemají membránu, ale šoupátko je ovládáno.


Ovšem - kde sehnat,neporadím.

Mám jeden nový karburátor , ale ten rozebírat nebudu. Nejlepším řešením by bylo koupit komplet karburátor nový nebo aspoň to šoupátko s membránou. Proto jsem psal na partsdepot našel díl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky