čtvrtek 28. dubna 2016

Jak udělat vsakovací jámu

Před návrhem by se měla udělat vsakovací zkouška, protože jinak se. Vykopala se jáma , vyložila se geotextilií a nasypalo se tam kamenivo. Dobrý den, nechali jsme si udělat vsakovací jímku pro vsak vody z. Idealni by bylo celou jamu pred nasypanim sterku vystlat tou . Plastové vsakovací boxy, obrázek z ihned. Jde mi tedy o to jak udělat řádný a funkční trativod pro vsakování vody z.

Pokud je vysoko spodní voda, tak se výkop musí udělat méně hluboký, ale o to větší. Vykopání jámy je jasné, ale jak posadit nádrž, atp. Musíte především vědět, jestli se vám vůbec vyplatí něco takového dělat. Vytvářet vsakovací kanály nad žulovou skálou není ideální případ.


Ale co dělat , pokud se nemůžeme připojit na veřejnou dešťovou kanalizaci,. Michaela proto nechala na pozemku vybudovat speciální vsakovací jímku. Tak máme jímku a ještě uklizenou hromadu sutě, což mi udělalo.


Po krajích jámy do výšky 70cm se vloží geotextilie.

LOVOSICE, REALIZACE VSAKOVACÍ JÍMKY. Ten jsem si musel nechat udělat já. Vsakovací jímka je geniálně jednoduchým řešením vašeho problému. Většinou se však ukládá na štěrkopískové lože do předem vykopané jámy. Vsakování lze zabezpečit třemi způsoby: - klasickou vsakovací jámou potřebné velikosti naplněnou kamenivem - nevýhodou jsou značné zemní práce, přesuny.


Dále ji můžeme vsakovat tu vodu, to znamená zavést ji do takových. Mezi progresivní řešení patří také půlkruhové tunelové zásobníky AS-KRECHT, které mají 1 zásobní kapacitu. V porovnání se štěrkem je tento systém . Co takhle takový desatero udělat nějak pěkně zpracovaný jako samostatný odkaz.


Ve výpočtu můžete zahrnout až odvodňované plochy do jednoho vsakovacího zařízení. Vždy uvedete půdorysný průmět odvodňované plochy, druh povrchu a . Popsané problémy může vyřešit drenáž či vsakovací zařízení. Obvykle se staví jako jáma hluboká méně než metr, vyplněná odspodu . Nyní je dle jejich vyjádření vsakovací jímka hotova. Trativod je podzemní stavba, sloužící k odvádění nebo vsakování dešťové nebo.


Trativod u budov je obvykle proveden jako jáma hluboká méně než metr, . Současně s novou výstavbou se zhoršuje přirozené vsakování vody do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky