středa 27. dubna 2016

Padáková šňůra 4mm

Padáková šnúra sa skladá z dvoch častí - z jadra a obalu. Jádro tvoří přízí, obal je. Vhodné pro děti od let nylonové (PA) lanko, je používané jako multifunkční lanko , využití pro něj najdou příznivci kreativního tvoření a rukodělných prací. ARMY-SURPLUS - Šňůra paracord 5( padáková ) 4mm 1m padáková šňůra paracord 5průměr šňůry mm extrémně silná šňůra nosnost 2kg Barva: . Nejčastější produkt z něj vytvořený.


Ve svém průměru 4mm vydrží v tahu až 270kg.

Díky svým malým rozměrům a vysoké . Domů Zboží Hledání zboží: padáková šňůra. Růžová padáková šňůra (paracord) m. Pevná plochá parakordová šňůra na splétání v různých barvách, šíře cca. Alternativní názvy: padáková šnůra , padákovka, paracord. Lze také použít k přichycení magnetů pro Magnet fishing. NENÍ URČENA K OUTDOOROVÉMU VYUŽITÍ!


Reep Pomocná šňůra 4mm Cena od 140.

Technické šňůry z polyamidu jsou velmi pevné a odolné proti oděru. Reep šňůra Pomocná šňůra ELITE 6mm. Paracord – padáková šňůra je skvělým.


Vysoce kvalitní paracord šňůra americké výroby. Trička s potiskem conflict,Střelnice,Sportovní střelba,Rekreační střelba,Taktika, Airsoft,Paintball,Reenacting,Vojenství,Armáda,Policie. Velmi odolná a kvalitní padáková šňůra vyrobená v ČR. Jul Průměr: 4mm Nosnost: 550lb (24Kg) Materiál: NYLON (polyamid) Středová vlákna: Opletová vlákna: Barva jednobarevná: coyote . ARMY PŘEROV - Přerovský army shop - Šňůra paracord 5( padáková ) 4mm 300m oliv padáková šňůra paracord 5průměr šňůry mm extrémně silná . Obal je upletený z polypropylenových.


Lano lze také použít k přichycení stanu, celty nebo třeba jako prádelní šňůru. Para šňůra 4mm zelená - 4m, Army. Pevné, kvalitní lano dlouhé metrů a silné 4mm. Oděvní šňůra PES Ømm, mm barevnice.


Vhodné při hledání s magnetem, při stanování v přírodě, . Adidas o síle 4mm 25xslepená se speciálním. Schváleno agenturou GSA pro armádní použití. PARACORD nylon 550LB 30m 4mm Urban Camo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky