úterý 12. dubna 2016

Ponorný vařič eta

Příkon: 3W Ovládání: nemá vlastní ovládání. Využijete ho zejména na cestách, kde oceníte jeho . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . SOUSMATIC ponorný vařič pro pomalé vaření sous vide. S tímto praktickým ponorným ohřívačem si snadno uvaříte vodu na čaj i kávu.

Uplatnění najde na dovolené i na cestách a výhodou je šikovné cestovní pouzdro. Je malý a veľmi skladný, uplatnenie nájde predovšetkým na . Praktický malý cestovní vařič je velmi skladný a jistě pro něj rychle naleznete místo i upotřebení. Aukce 1Kč s dopravou 190 . Navíc k němu zdarma dostanete uzavíratelné pouzdro, které . Skvělý vaříč na cesty vám uvaří vodu během pár minut.


K vařiči obdržíte praktické . I zboží z druhé ruky může dobře sloužit.

Ponorný vařič Rommelsbacher RTG 351. Kuchyňské vařiče Steba Orava Jata Sencor a další. Oceníte ho predovšetkým ako prenosný ohrievač do kempu alebo . Vybrat si totiž můžete vařiče Eta , vařiče Fagor, vařiče Concept, Baumatic . Po skončení války se výrobní sortiment rozšířil o vařiče , teplomety a další výrobky. Kempingové vařiče splňují ti nejpřísnější bezpečnostní podmínky. Vařiče a kartuše dodáváme za nejlepší ceny.


Slevy, akce a akční nabídky Vařič. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Sous-vide univerzální ponorný vařič do hrnce nebo jiné varné nádoby.


Regulace teploty: ANO Provedení výrobku: černá barva. ROMMELSBACHER RT 3ponorný vařič nabízíme i na splátky. Přenosný ponorný vařič od společnosti Rommelsbacher vám díky příkonu 3W zajistí rychlý a stabilní ohřev vody na vašich cestách. Typ vařiče : elektrický Umístění: stolní Počet varných. PONORNÝ OHRIEVAČ ETA Cestovný ponorný ohrievač.


Připojení 380V i 220V (kabel 220V).

Elektricky varic ETA dvouplotynkovy. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz ponorný vařič od prověřených obchodů a společností. Dárek zdarma: Eta Pečenka Tradičně, jednoduše a kdekoliv kuchařka. Sousmatic Sous-Vide ponorný vařič. Akční ceny a nejlepší ceny na.


Vařič nikdy neponořujte do vody nebo jiných tekutin (ani částečně)! Napětí (V) uvedeno na typovém štítku výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky