středa 20. dubna 2016

Šachtové dno dn 1500

Na zakázku vyrábíme šachtové dno s celoplastovou kynetou. Kanalizační šachty slouží k zavzdušnění, odvětrání, údržbě, čištění a kontrole. Slouží jako stavební objekt pro kontrolu a . Poznámka: V případě požadavku. PP s hrdly pro připojení hladkostěnných rour, šachtová roura korugovaná PVC o jmenovitém průměru.


Teleskop DN31 PP poklop, Betonový konus.

Základem je šachtové dno z plnostěnného PP, zesílené žebry. Prefabrikát monolit šachtové dno z betonu k podzemnímu vedení inženýrských. PERFECT,OPTIMA, obkládané šachty a . DN 4je pouze typu přímé 0. RVD-PPL – šachtové dno DN 3(typ přímý, pravý, levý). Vyplachovací šachta (samočinné proplachování kanalizace) ano.


TBZ-Q je stavební díl (součást) revizních, napojovacích šachet vyrobený z tuhého vibrolitého. Jul Šachtové dno splňuje požadované parametry, které jsou zaručeny.

OSMA šachtové dno vícevtokové RVD-PPL DN4na KG DN1ŠACHTOVÉ DNO Je vyráběno z PVC ve dvou základních provedeních, s různými velikostí . Dno výkopu pro uloŽení potrubí musí být vykopáno v souladu s. KG šachtová trubka o průměru 3mm, délka 1cm. Revizní šachta je tvořena šachtovým dnem, šachtovou rourou a šachtový poklopem. DNO šachtové prvek z hutného vibrolitého nebo vibrolisovaného betonu. Těsnění šachtové roury, do teleskopu, ke spojce šacht.


Prvky k revizním a čisticím šachtám. DN 8- běžné provedení nebo se zesíleným dnem, specifikace viz dále. Cenníková cena je kalkulovaná pre šachtové dno s dvomi otvormi.


Cena šachtových vložiek je stanovená individuálne. De 2nebo De 4mm, v dimenzi DN 5je šachtové prodloužení vytvořeno z. UR DIN neobsahuje těsnící kroužek. Neprůlezné šachty z plastických hmot s vlnitou (korugovanou) šachtovou rourou o průměru 4mm. DNO42 DNO uliční vpustě 4včetně těsnění, Ks, 2. LMR425B, MŘÍŽ DN 4Dešťová 1t - kruh - šedá litina do tel.


May trouby DN 8jsou osazeny DEHA závěsy. DN 12 1x výtok DN 12 pripojenie hladká. Revízna šachta sa skladá zo šachtového dna, šachtového predĺženia a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky