čtvrtek 21. dubna 2016

Nerezové koleno 90°

Máte-li zájem o jinou jakost, zašlete nám prosím poptávku. Popis: SWK jednoplášťový komínový systém, materiál nerez typ 1. Použití produktu: Koncovka pro potravinárské produkty. Vhodné na odvod spalín zo spotrebiča na drevo -zvárané . Tenkostěnné nerez koleno ° různé průměry.

AISY 30 tyto kolena jsou určena pro stavbu vyfuku běžných . Každé koleno má z jedné strany rozšíření, do ktorého je možné zasunout další komponenty, bez nutnosti . Nerezový přechod madla – koleno ostré °. Materiál AISI 3v povrchové úpravě brus K320. Koleno dymovodu s pevne nastaveným uhlom °. Na připojení kamnových vložek a ohnišť s teplotou spalin nad 500°C k tahovému systému, je nezbytné, vzhledem k extrémně vysokému teplotnímu zatížení, . Prodej nerezových pravoúhlých kolen realizujeme v několika rozměrových variantách.

Kolena jsou hodná pro spoje trubek u . Jednovrstvové nerezové diely . Použití: odvod spalin z regulovaných topenišť na olej, plyn, pevná paliva (přírodní dřevo, pelety, rašelina). TA Technix výfukové potrubí nerezové - koleno °, vnější průměr 76mm. MATERIÁL: NEREZ 1MM PRŮMĚR: 150MM.


Vaší objednávku po přijetí zpětně potvrdíme. Dostupnosť: dostupné 1-dni. Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce. Další zboží v této kategorii. Výfukové komponenty firmy HJS . Kouřovod nerez koleno regulované pr.


Cena: 2€ s DPHCena SKK: 68Sk. Certifikováno pro všechny druhy paliv. Hydraulické nerezové koleno ° pro připojení kužel 24°. NEREZ hydraulická převlečná matice šroubení, M18x5.


Určeno ke stavbě závodních výfukových svodů.

Chemické roztoky , paliva, plyny. Kvalitné a odolné nerezové koleno , uhol montáže °, priemer D44mm, upevnenie lepením. Ošetrené lesklou povrchovou úpravou.


Sme spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou, predajom a distribúciou nerezovej ocele a montážou strojnotechnologických zariadení pre potravinársky a . Slouží k dopojení spotřebiče a to jak na tuhá, plynná i kapalná paliva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky