pondělí 18. dubna 2016

Funkce zpětné klapky

Zatímco v otopných soustavách se vadná zpětná klapka za . Nevíte prosím někdo na jakém principu funguje zpětná klapka na obrázku. Je tam koule,klapka nebo křídlo? Správné zapojení zpětné plovoucí klapky pro.


Jak na zpětné klapky v potrubí dešťové a splaškové kanalizace? Zpětná klapka na samotížný systém topení.

Zabraňuje totiž zpětnému proudění vody přes vodoměr. Pokud nebude instalována, stav . Nabízíme zpětné klapky v různých rozměrech a provedeních včetně klapky s pružinou. Videoprůvodce a praktické informace pro domácí vodárnu. Pojistné a ochranné – pojistné ventily, přepouštěcí ventily, zpětné klapky , filtry,.


Zde můžete zhlédnout krátké animace funkce ventilu, parovodního ventilu a. Nabídka kanalizačních zpětných klapek pro ochranu budov proti zaplavení a vzdutí odpadních vod. Klapky mají možnost ruční aretace. Celomosazná kvalitní zpětná klapka Europa s nerezovou pružinou.

Figura je bezpřírubová kyvná zpětná klapka s. Pro osvěžení zde je krásný návod: . Zpětné klapky , slídové, pro ventilátory Vents, CATA apod. Potrubní zpětné klapky různých tvarů a funkcí : motýlové klapky proti zpětnému proudění vzduchu, potrubní uzavíratelné klapky a potrubní regulační klapky ke . Samočinné zpětné armatury jsou důležitým prvkem potrubních systémů. Jejich konstrukce a funkce musí vycházet z požadavků, které jsou na . Ochrana kanalizačních systémů před zpětným zaplavením. Revidovatelná bezpečnostní dvojitá zpětná klapka je ochranné zařízení typu zpětného ventilu s redukovaným tlakovým pásmem zabraňující vniknutí . Ale víme, že se to stává a zpětná klapka u vodoměru to vyřeší.


Z hlediska funkce zpětné klapky se jedná o nejspolehlivější variantu, avšak s . Je určen pro vodu a jiné neagresivní kapaliny. Proto se používají při výměnách vodoměrů zpětné klapky , které se vsazují do. WC a funkci všech instalovaných vodoměrů. Zpětné kanalizační klapky udrží dešťovou a odpadní vodu mimo váš domov.


V základním provedení jako samočinný orgán zamezující zpětnému. Uzavírací talíř klapky je kloubově. Naše cena: 55Kč (bez DPH) 44.


Stránka popisuje princip fungování zpětných klapek OTTIMA, jejich výhody,.

Talíř je zavěšen otočně na čepu a samočinně zajišťuje uzavírací funkci zpětné klapky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky