úterý 12. dubna 2016

Elastické samofixační obinadlo

Jde tedy o pružnou nelepivou samofixační. Elastická samofixační obinadla Henry Schein jsou přilnavá a samodržící. Jednotlivé otočky jsou fixovány na principu suchého zipu, což umožňuje snadné. Obinadlo pro pružné upevnění za účelem komprese nebo upevnění obvazů.


Elastické samofixační obinadlo Coban je přilnavé, samodržící a zajišťují trvalý a stejnoměrný tlak, je prodyšné, lehké a tenké. M Coban elastické samofixační obinadlo 5cmx5m 1ks červené - Galerie. K dispozici ks: (SkladeVíce než ks ). Zajišťuje trvalý a stejnoměrný tlak, je prodyšné, lehké a tenké.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny,. KinesioMAX Cohesive je prodyšné, ultrapružné a šetrné elastické kohezivní obinadlo (neobsahuje latex). Pro svoje vlastnosti je ideálním řešením pro rychlé . Yate elastické SAMOFIXAČNÍ OBINADLO , set ks : Tenké kvalitní obinadlo Yate, pomůcka na zpevnění svalů a kloubů a pro ochranu před poraněním.


ELASTICKÉ SAMOFIXAČNÍ OBINADLO – SET KS (CM X M) Sportovní pomůcka na zpevnění svalů a kloubů a pro ochranu před poraněním. Fixatape Stretch je samofixační kompresní elastické obinadlo k univerzálnímu použití. Kine-MAX Cohesive Elastic Bandage je prodyšné, ultrapružné a šetrné elastické kohezivní obinadlo (neobsahuje latex). Obinadlo Coban přilne samo k sobě a nejsou zapotřebí adheziva, špendlíky nebo . Vhodné k fixaci končetin, zpevnění svalu, . Samofixační kompresní elastické obinadlo.


Bandáže jsou kohezivní (drží samy), maximální roztažitelnost 50–. Využití samofixačních elastických obinadel u zvířat. Prostředky obvazové, krycí a fixační Obvazy elastické. Vícevrstvé obinadlo z netkaného materiálu a elastických vláken uspořádaných v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky