úterý 12. dubna 2016

Čerpadlo na naftu 12v

Není vhodné k čeprání benzínu. Kč - 8Kč Přidat do porovnání. Vybaveno ventilem a vnějším filtrem. Mechanická těsnění čerpadla umožňují pracovat při. Specifikace nepoužívejte tekutiny jako je benzin, nebo .

Samonasávací čerpadlo vybaveno ventilem a filtrem. Je nám líto, ale produkt není skladem a jeho dodání je neznáme. Dodání je pravděpodobně více jak měsíc, tudíž nelze objednat.


Také pro čistou výměnu oleje, případně odčerpání motorového oleje, motorové nafty a topného oleje. AOP40- 12V čerpadlo na topné oleje a naftu 12V. AOP na 12V jsou objemová čerpadla s lopatkovitým oběžným kolem určené pro dopravu nafty a . Hledáte čerpadlo na naftu na 12V ?

Máte nějaký dotaz nebo zvláštní přání? Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Napätie: V Výkon: 1W Prúd: A Max. Nepoužívejte tekutiny jako je.


Predám čerpadlo na prečerpávanie nafty, topného oleja. Je použitelné všade tam kde neni el. Balení obsahuje dvě mosazné přípojky ke startovacím kabelům. Díky snadnému připojení k baterii je i . Mobilní samonasávací MINI Olejové čerpadlo.


Možnost připojit nabíječku autobaterie. V : doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Je určené pre čerpanie ľahkých kvapalín, ako je motorová nafta , taktiež aj vody bez pevných nečistôt. ERPADLO na ODSÁVÁNÍ OLEJE a NAFTY - 12V. Ideální pro rychlé a efektivní nasazení.

Elektrické sudové čerpadlo na naftu 12V. Für Versand nach Österreich, ben Sie bitte GEKO Mini Dieselpumpe 12V . Ponorný prečerpávač nafty s vypínačom. Motor čerpadla se ochlazuje pomocí čerpané kapaliny.


Napětí 12230V, Sudové čerpadlo na naftu s průtokoměrem. Napájení 12V pomocí svorek, ideální k připojení na autobaterii 12V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky