pátek 1. dubna 2016

Protiskluzová podložka do vany

Protiskluzové podložky do vany koupit o objednat u OBI. Monza protiskluzová podložka do vany Harry s přísavkami pro jednoduché uchycení je extra dlouhá – × cm. Ideální ke koupání až dvou dětí. Hledáte protiskluzová podložka do vany ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost .

Obsahuje přísavky, které zabraňují klouzání, neobsahuje ftaláty, po koupání vždy opláchněte a . Chrání dítě před uklouznutím ve vaně nebo při sprchování. Sada protiskluzových mini podložek do vany ve tvaru mořských zvířátek chrání dítě před uklouznutím ve vaně. Snadno se připevňují pomocí přísavek. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Je vybavena kvalitními přísavkami pro perfektní přilnavost k povrchu vany.


Požadovanou barvu prosím uveďte do poznámky v objednávce. AQUALINE GEO podložka do vany 36x71cm s .

Garance zpětného odkupu zboží až ceny do 30 . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny . Inzerát protiskluzová podložka do vany v okrese Plzeň-město, cena 100Kč, od Vlnarova. Popis: Prodám podložku do vany po jednom dítěti . Baby Ono protiskluzová podložka do vany - (70x35cm) - zabraňuje uklouznutí, je vhodná do většiny van. Je vyrobena z kvalitní průhledné gumy s barevným potiskem. RIDDER jsou vyrobeny ze syntetického kaučuku (bez přídavku PVC). RIDDER sú vyrobené zo syntetického kaučuku (bez prídavku PVC).


Dětské podložky do vany jsou vhodné pro děti již od 6-ti měsíců. Podložku přitisknětě do vany až když. Pro bezpečné koupání i sprchování! Pořiď si podložku , aby tvé . Kvalitní praktická protiskluzová masážní podložka do nebo vany. Chrání vaše dítě před uklouznutím ve vaničce, vaně nebo sprchovacím koutu.


Spodní strana předložky s přísavkami. Tato protiskluzová podložka do vany má protiskluzovou povrchovou strukturu a drží pevně díky přísavkám.

Dopřejte svým nejmenším bezpečnou koupel nebo sprchu beze strachu. S těmito HEVEA podložkami z přírodní gumy bude jejich koupání jen zábavou a radostí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky