středa 27. dubna 2016

Zpětná klapka plastová

HACO ZKP zpětná klapka 125x60mm, plast ASA TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 1mm. Materiál: Plast ASA s vysokou odolností vůči UV. Zpětná klapka plastová k ventilátoru AV 150.


SPOJKY Z PLASTU KRUHOVÉ PLASTOVÉ ZPĚTNÉ KLAPKY (produktů). Jednoduchá zpětná armatura se snadným čištěním a revizí komory. Zpětné klapky se používají pro vzduchotechnické potrubí k zamezení průvanu.

Instalace zpětné klapky RKK 1je možná pouze s osičkou svisle ve vodorovném potrubí. RKK 1zpětná klapkaPříslušenství, potrubní elementy. Montáž možná do jakékoliv polohy. Slouží k zamezení nežádoucích zpětných rázů z potrubí na výtlačnou část . Spojka plochého ventilačního kanálu se zpětnou klapkou vyrobená z bílé hmoty ABS.


Dostupná pro ploché kanály rozměru 110xmm. RKK 1ED zpětná klapka plastová. Tvarovka PPR zpětná klapka plastová voda 32mm Ekoplastik - šedá.

WAVIN EKOPLASTIK PPR zpětná klapka 32mm, svařovací, voda, plast. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu. Klapka zpětná plastová k ventilátoru AV.


Mosazná zpětná klapka s plastovým plovákem. S pružinou pro svislou i vodorovnou instalaci, PN 1 max. Vzduchotechnika, Ventilace a Vzduchotenika z plastu - MULTI- PLAST máme největší nabídku na Českém trhu. Eshop se vzduchotechnikou můžete prolistovat. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. ZKP12 Haco, Průvětrníky, mřížky - Velkoobchod železářským zbožím pro maloobchodníky, řemeslníky a stavební firmy. Pokud jsou pračky, toalety nebo. Na výběr s plastovým nebo nerezovým roštem.


Membránová zpětná klapka určená pro bytové vodoměry DN15. MV 122VK plastová gravitační zpětná klapka s kruh. MV 102VK plastová gravitační zpětná klapka s kruh.


Plastová zpětná klapka membránová. Minimální odběrové množství: KS.

Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky