pondělí 4. dubna 2016

Chemie do karavanu

WC chemie do každé chemické toalety. V naší nabídce naleznete pouze vynikající účinné . Ve vašem chemickém záchodě by jste měli používat pouze osvědčené wc chemie. Kvalitní chemie dobře rozkládají odpad a ničí zápach.


Jedná se o prostředky na běžný úkli mytí nádobí, desinfekci, ale i náplň chem.

Savo dávám do bazánu, ale záchod v karavanu si tím ničit nebudu. Mám na mysli co se leje do horní a co se leje do spodní části. No a nyní mě zajímá jak dlouho vydrží chemie v záchodu po pár(5x)použitích . V připravené sekci „chemické WC do karavanu proto naleznete nejen chemické toalety, ale i veškerou.


AQUA KEM Weekender je nutná chemie pro provoz WC určená do odpadní nádrže,kde udržuje obsah vodnatý a. Praktické sáčky do odpadních nádrží toalet. Náhradní chemie do WC (ks jsou v ceně pronájmu), 5 ks, obrázek příslušenství, Při běžném využívání toalety (3-osoby) vydrží jedna náplň na cca 2-dny. VŠE PRO KARAVANY, KEMPING A VOLNÝ ČAS.

Mezi nejprodávanější produkty patří rozkladová chemie , elektropříslušenství a . Levandulová vůně do vašeho splachovače. Chemická náplň do toalet - dávkování sáčky. Bioclean Biodry bakterie do suchých WC 100g. Biodry je směsí nezávadných, nepatogenních užitečných bakterií a enzymů, které ekologicky rozkládají . Ten zabrání dostat se odkapávajícímu tuku do rozžhavených uhlíků.


Náplně (plyn 2x kg, chemie do WC, voda), zdarma. Nabízíme půjčování obytných přívěsů a prodej použitých karavanů. Prodej kempingového příslušenství, montáž doplňků a kompletní servis karavanů. Chemie WC - Dometic Power Care Tabs. CHEMIE A WC TABLETY DO PŘENOSNÝCH WC a karavanů.


Výkonný parní čistič vhodný do domácnosti. Nádoba na vodu s objemem l umožňuje optimální použití na rychlé čištění menších ploch. TROPICO při půjčení karavanu týden a více.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. V, EU atlas kempů a stání pro obytné vozy, jídelní a kuchyňská souprava, 1x PB lahev, plná nádrž čisté vody, chemie do wc, dálniční známky CZ.

WC po celou dobu pronájmu) 300Kč. Karavany Hradec Králové - půjčovna karavanů a obytných vozidel. Doporučené Nové zboží Nejprodávanější. U obytných aut pak PB láhve, chemie do WC,.


Nemrznoucí koncentrát pro chemické WC ( do lodí, karavanů , obytných aut…) Chrání toalety, nádrže, armatury, ventily v průběhu zimních měsíců. Zatím jsem pouze dokupoval drobné vybavení do mého karavanu , ale i tak . Thetford Aqua Kem Blue levandule.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky