pátek 14. března 2014

Chemie do wc thetford

AQUA KEM Weekender je nutná chemie pro provoz WC určená do odpadní . WC chemie do každé chemické toalety. Nabízíme originální chemie Thetford i osvědčené chemie Elsan. V naší nabídce naleznete pouze vynikající účinné . Ve vašem chemickém záchodě by jste měli používat pouze osvědčené wc chemie.

Kvalitní chemie dobře rozkládají odpad a ničí zápach. Thetford Aqua Kem Blue 2L nejlepší rozkladová chemie pro tolatey. Nejprodávanější a osvědčená rozkladová chemie do WC , výrobce Thetford , jednička na . Nemrznoucí koncentrát pro chemické WC ( do lodí, karavanů, obytných aut…) . Agua Soft toaletní papír roličky Thetford pro chemické WC. Pro optimální účinek je bezpodmínečně nutné do přenosných WC dolít litry. THETFORD chemie a chemické WC : Papírový trychtýř do WC.


Vložením trychtýře do WC dochází k zvýšené ochraně záchodové mísy před znečištěním.

Kazetové WC Thetford a Dometic, nahradní díly pro WC toalety , chemie do toalety, hygienické prostředky, přípravky pro ochranu vody. Chemie pro odpadní nádrže chemických WC. Campi 2l modrá - Sanitární přísada do WC. Rozkladová chemie pro přenosné a kazetové toalety v autobusech, lodích i karavanech, likviduje nepříjemný . Má svěží vůni, která vydrží 4-dní. V případě,že by Aqua kem Blue zmrzla, . Tato velmi oblíbená sanitární přísada je určena pro všechny kazetové, přenosné nebo na pevno instalované toalety.


Praktický pomocník do všech domácností. Jedná se o společné balení ( Duo Pack) . Levandulová vůně do vašeho splachovače. Snadné dávkování, stačí vhodit sáček do odpadní nádrže a zalít 2-litry vody.


Chemické WC máme už dlhšie, vyskúšali sme rôzne tekutiny do WC , ale . WC Aqua Kem Sachets - sáčků. WC - Cassette Tank Cleaner 1l. Aqua Rinse Plus do splachování chem.


Objem litry - ekonomické balení. Už přes let firma Thetford vyvíjí účinné chemické prostředky do.

De Porta Potti Excellence is voorzien van een elektrische spoeling. De zes meegeleverde AA batterijen. Přísada do odpadní nádrže poskytuje nejlepší standard pro vaši toaletu.


Thetford Porta Potti Qube 1tragbare chemische Toilette: Amazon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky