úterý 25. března 2014

Sifon umyvadlový chrom

Vhodný do skříněk pod umyvadlo nebo k umyvadlům pro tělesně postižené. Jika MIO umyvadlový sifon , mosaz, chrom. Náš internetový obchod KOUPELNY- CZ.


Povrchová úprava: chrom - mosazný teleskopický sifon - určen pro umyvadla s odtokem o průměru 46 . Právě vás tedy může oslovit designový sifon pro umyvadlo.

Praktický umyvadlový sifon mosazný, teleskopický, v chromovaném provedení, je vhodnou volbou do každé koupelny. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Určený pro baterie s uzávěrem výpusti. Vzdálenost konce trubky od středu sifonu 2mm.


Kategorie: Umyvadlové sifony. Dostupnost: Ihned k odeslání. Umyvadlový sifon chromový, Příslušenství, Umyvadla, Nábytek, umyvadla a WC, Produkty, RAVAK a.

KFA Premium class sifon umyvadlový chrom. Zobraziť ďalšie fotografie (1) . D Ablaufsiphon für Waschbecken - chrom. FR Siphon de lavabo - chromé. Expresné doručenie po Slovensku!


Alcaplast sifón umývadlový - sifón umývadlový. Nastavitelná trubka mm, odtoková trubka 2mm, miska o . Práve vás teda môže osloviť dizajnový sifón pre umývadlo. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody , topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb. Hranatý umyvadlový sifon Cubito nabízený v designu stejnojmenné série dotváří stylové . Sifóny z našej ponuky Vám pomôžu vyriešiť takmer akýkoľvek problém pri inštalácii umývadiel, bidetov alebo drezov vo Vašej domácnosti.


VAT chrom chrome ( Kč) (Kč) VAT (€) (€) 19. Funkční umyvadlový sifon v moderním tvaru. Kombinace designového sifonu a roháčku umocní celkový dojem umyvadla. Další informace si můžete prohlédnout v souboru po . ALCAPLAST A4sifon umyvadlový ØDESIGN celokovový chrom hranatý , vhodný ke všem umyvadlům , připojení na odpadní trubku průměr 32mm.


ALCAPLAST A4sifon umyvadlový ØDESIGN celokovový chrom , vhodný ke všem typům umyvadla.

Alca Plast A328CR umyvadlový přepad chrom Použití: pro umyvadla bez integrovaného přepadu. Sifony a pilety umyvadlo - dřez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky