úterý 25. března 2014

Těsnící plech bk cena

Těsnicí plechy do spár s povlakem. Vyspravení trhliny s použitím PROTECT BK. Bitumenový těsnící plech BK oboustranný, jednostranný se základnou.


Křížový těsnící profil vyroben ze 1mm širokého a mm tlustého černého plechu běžně dodávané délky m. ASS - křížový těsnící plech BK. Na plech je oboustranně nanesena speciální elastická vrstva, která je chráněna ochranou fólií. Tato se odstraní těsně před zpracováním. Plech v provední svitek se k výztuži ukotví pomocí montážních stojanú (tvar Omega). Elastická vrstva vytváří dobré spojení s . Těsnící plech do pracovních spár.


Velmi dobrá cena v poměru k výkonu Ing. TECHNICKÝ LIST ASS – křížový těsnící plech BK prvek pro plánované spáry k . Na větší vzdálenost se určí cena dle objemu nebo platného ceníku. Kč těsnící plech ILLICHMAN BK m. Detailní informace: Web kotaca BK bitumenový těsnící plech. BK těsnící plech - ABS propojení. Titanzinek (VM ZINC) cena rozměr provedení váha.


Rozpěrná kotva BK M12xSamostaná rozpěrná kotva se čtyřmi. Samolepící okopové plechy určeny pro použití v interiérech, nahrazují klasické nerezové a mosazné materiály. Konev na olej pocínovaný plech - l. Vhodná do dílen, vyrobena z bílého plechu.


Tekutá lepenka 2K hydroizolace: cena za kg, 3Kč, 4Kč. BK A A bez překrytí proti odvrtání, hliník elox broušený. HP Ochranný plech proti rozstřikování, brzdový kotouč Ochranný.


Nabízíme Vám lepidla, lepící pásky a těsnící hmoty pro všestranné použití, ale také.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky