pátek 7. března 2014

Hadice sání ford focus 1 6 tdci

Máme pro vás Trubky a hadice sání pro vozy Ford Focus II 1. Díly můžeme expresně doručit nebo přímo namontovat. Ostatní díly sání FORD FOCUS C-MAX 1. ARMA karbonový kit sportovního sání pro Ford Focus MKST. FORD Engine Fuel type Gear From ToFOCUS C-MAX 1.

Tuto kategorii si právě prohlíží další. TDCI v okrese Česká Lípa, cena 300Kč, od pouzitedily na Sbazar. Popis: číslo dílu 3M51-9A673M použitý a funkční díl, . Nutně poptávám přívodní hadici do sání na Fofa C-Max 1. Začalo mi černě kouřit z výfuku při vyšších otáčkách a občas ztratím . Zadní hadice sání - levá strana FORD FOCUS C-MAX 1. Autodíly pro FORD FOCUS C-MAX 1.

Chladič plnicího vzduchu na sací potrubí. Rychlé doručení a nízké ceny. TDCi 1HP snadno na AUTODOC. Prodám díly z vozu FORD Focus r. Motor, převodovka, posilovač řízení (servo). PŘÍVOD KOLEKTORU SACÍHO FORD FOCUS 1. Sep tyto hadice pri techto kilometrech odchazeji - ja menil hadici od IC, ktera je pod tou - pred ni, ktera ti odesla.


Hadice turba Ford Focus II 1. Ahoj, chápu to správně, že ten poslední kousek hadice otočíš? FOR- FORD - FOCUS - 1-- TDCI -AIR-FILTER-FLOW- . Originálny náhradný diel FORD. Jun Máte-li moderní For jste konfrontováni s tímtéž, falešné zvuky dnes mají skoro. Začneme-li u prvního řešení, které najdeme třeba v aktuálním Focusu ST, je před započetím prací potřeba si koupit záslepku. Na let starým maxovi je vše původní i baterie menil jsem hadici od turba . Nov Sundat hadici sání před vstupem do Egr ventilu.


Pořídit nějaký vhodný rozprašovač s tlakovou pumpičkou,který ale opravdu jemně rozprašuje.

První možná originální turbo se zadrelo, první repas dopadl nejhůře. A ucpat to nečím úplně, tak se zkroutí hadice až to někde rupne a bude zas dýchat. U hdi se už při trochu zvýšených otáčkách začly kroutit hadice docela rychle při.


V pátek jsem rozebíral u svojí popelnice sání. Saleen se nesmířil se šestiválcem ve Fordu Raptor. Oct Asi nejpřesvědčivějším důkazem je motor PSA 1. Jan Přes EGR ventil prochází část výfukových plynů zpět do sacího. Typickým příkladem může být Ford Mondeo 1. Pro provedení s novým motorem 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky