čtvrtek 20. března 2014

Hadičník 1

Upozornění: Pro těsnění závitů doporučujeme použít. Mosazný hadičník pro připojení hadice k řádu. C Použitelnost: rozvody pitné vody, rozvody topení, rozvody vzduchu, rozvody . Určena pro spojování se závitem ISO 228- 1. Provedení: bez povrchové úpravy.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Mosadzný hadičník na pripojenie hadice k systému. Kategorie: Zahradní příslušenství. Dostupnost: Ihned k odeslání.


Sací koš pro membránovou napáječku AQUAMAT II. Mosazné hadičníky slouží ke spojení pevného závitu s hadicí. EP hadičník mosazný , s vnějším závitem , pro dopojení hadice. Rychlospojka camlock DN - výstup hadičník.


Pojistky jsou tvořeny pružnými . Cena uvedena vždy za jednotku. Pre rozvody kúrenia, vody, plynu, vzduchu a ďalšie inštalácie. Po rozkliknutí vyberte vpravo nahoře správný rozměr. K tomuto produktu zatím nebyl vložen žádný dotaz. Závitová mosazná tvarovka pro rozvody vody a topení.


Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Hadičník nerez s vnějším závitem. Položka zatím nebyla hodnocena. Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Popis produktu mosadzný hadičník ´´x 25mm. Mosazná koncovka je předurčena zejména pro připojení sací hadice k zahradnímu čerpadlu. Domů Čerpadla a vodárny Hadicové spojky Plastové hadicové spojky Hadicová koncovka ″, hadicová přípojka ″, hadičník s převlečnou maticí ″ x ″ . Objednávky budeme vyřizovat až v pondělí 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky