pondělí 17. března 2014

Sada hadic pro požární sport

Sady zásahových a sportovních hadic se spojkami. Dostupné zboží pro kategorii. Vše pro hasiče, vybavení pro požární sport, výzbroj a výstroj.


Hadice BFlammenflex-G Blue se spojkami kovanými a hrdlem extra 20m. Součástí každé výbavy pro požární sport jsou hlavně hadice , proudnice, rozdělovače, přilby, překážky nebo například sportovní poháry. Velmi odolná sportovní hadice s výbornou hladkostí vnitřní gumové vložky.

Maximálně pružná PVC hadice vyrobená ze superelastického materiálu se spirálou, odolnou proti otřesům. Určena pro požární sport i běžné použití. Sada na 100m překážek - Sport.


Vybavení pro požární sport, zásah a hasiče. Požární hadice a hadice pro požární sport. Seznam všeho zboží z dané kategorie. Výpis základních informací o produktu a možnost přechodu na detail produktu. Tato hadice je vyvinuta speciálně pro požární sport té nejvyšší úrovně.


Hadice pro požární sport používané na disciplínu 1metrů překážek, sady na štafetu 4x1m dospělí.

Hadice na metrů překážek pro děti, sady na štafetu . V sadě dodávané dětské štafetové hadice Reflex Neon jsou určené pro dětské disciplíny v požárním . Hasičská - sportovní hadice nejmodernější konstrukce bez spojky, délka 1m. Charakteristika: Náhradní díl - stuha na sadu 1m překážek. Sportovní hadice Supersport CZÚŽENÁ.


Tyto hadice jsou nejvyšším výrobním modelem firmy Technolen a jsou určené pro sportovní . Dětská sada hadic pro požární sport Reflex Neon na 60m překážek. Nástřiková proudnice Cpro požární sport Klimeš se spojkou Al. DĚTSKÁ SADA HADIC Haberkorn Flamenflex - G komplet se spoj Dětské sady. Hadice od Rakouské firmy Haberkorn se vyznačují perfektní skladnosti na základně - drží výborně tvar a nízkou hmotností.


Hmotnost kg a proudnici Co . Tato sada obsahuje 2ks štafetových hadic a proudnici. Prodám používanou sadu úzkých hadic 2xB 2xC 2xC lehčené bez koncovek . ROT Supra (4x Al), proudnice s plechem a spojka pevná na rozdělovač Váha hadice se spojkou kg, celková váha. Kvalitní požární sportovní hadice pro štafetu i útok. Ke každé sadě dostanete ZDARMA rozdělovač PH- SPORT nebo přejezdový můstek PH 1pár nebo požární proudnici. Cena sady je zvýhodněna oproti nákupu jednotlivě.


CFiresport je hadice určena pro požární sport. Naše firma nabízí výzbroj i výstroj pro profesionální i dobrovolné hasiče, vybavení pro požární sport , mladé hasiče i předškolní minihasiče.

Přetlakový ventil pro požární sport nezaplombovaný. Většinou do sady ke štafetám patří také rozdělovač a proudnička. Okresní postupová soutěž v požárním sportu dospělých a dorostu v. SDH si přivezly též věcné ceny ( sada hadic , proudnice a rozdělovač) a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky